Antena Meniu Search
x

Român dispărut de pe 3 septembrie, în Franța, un corp în descompunere găsit pe câmp, la un km de mașina lui, abandonată

Un român a fost dat dispărut de pe 3 septembrie, în Franța, iar un corp în descompunere a fost găsit pe câmp, la un km de mașina lui, abandonată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.09.2020, 13:45

Român dispărut
Un șofer al uneimașini de făcut baloți a descoperit cadavrul - Arhiva Ouest Fance
  • Autopsia va stabili cu exactitate identitatea cadavrului.
  • Romnul dispărut a fost raportat poliției înaceeași zonă.

Un cadavru a fost găsit sâmbătă, 26 septembrie 2020, într-un câmp, în Martinvast, lângă Cherbourg, în Manche. Anchetatorii spun că corpul ar fi fost acolo de două sau trei săptămâni, scre Ouest France.

Primarul Jacky Marie a fost chemat în calitate medic de către jandarmi, pentru a scrie certificatul de deces. Și, în calitate de primar al orașului Martinvast, este destul de ușurat că descoperirea macabră din mijlocul unui câmp ne e legată de unul dintre cetățenii săi. Nu a fost raportată nicio dispariție în orașul său.

Sâmbătă, dimineața devreme, o companie de însilozare se pregăta pentru o muncă în vecinătatea zonei comerciale din Martinvast-la-Glacerie, când șoferul unei mașini a observat corpul neînsuflețit al unui bărbat, „foarte greu de identificat și care era acolo de două sau trei săptămâni”, a spus Jacky Marie. 

O unitate specializată în identificarea criminalistă a a fost chemată de la Saint-Lô pentru a culege cât mai multe informații.

Autopsia ar trebui să permită identificarea formală și să determine cauzele decesului. Accident? Crimină? Nimeni nu știe.

În orice caz, această descoperire ar putea corespunde unei declarații de dispariție datând din 3 septembrie, la Ravenoville, a unui cetățean român. Mașina sa a fost găsită la 1 km de locul în care a fost găsit cadavrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Român dispărut de pe 3 septembrie, în Franța, un corp în descompunere găsit pe câmp, la un km de mașina lui, abandonată