Meniu
Search
x

Român rănit grav în Italia, după ce a participat la o bătaie de stradă

Un român de 23 de ani a fost spitalizat în stare gravă, în Italia, după ce sâmbătă seara a participat la o bătaie de stradă.

De Cristi Ioniţă la 18.01.2021, 09:17
  • Românul rănit grav în Italia are 23 de ani.
  • Poliţiştii italieni au demarat o anchetă în legătură cu bătaia de stradă din localitatea Albano Laziale.

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în Albano Laziale, oraş situat la circa 25 de kilometri de Roma, capitala Italiei.

Conform Sputnik News, s-au împărţit palme, pumni şi picioare până în momentul în care unul dintre participanţi a scos un cuţit şi a început să lovească în stânga şi în dreapta.

Doi români au fost înjunghiaţi de mai multe ori, tânărul de 23 de ani ajungând în stare gravă la spital, cu lovituri la cap şi la piept, mai multe coaste rupte şi urme de înjunghiere la nivelul picioarelor.

Un alt român, de 22 de ani, a fost rănit şi el în conflict. A suferit câteva răni superficiale şi a fost externat din spital, după câteva ore.

Poliţiştii au demarat o anchetă în legătură cu bătaia de stradă

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla de la ce a pornit bătaia. Se iau în calcul două variante: ori a fost vorba despre o reglare de conturi, ori bătaia dintre grupurile de tineri a fost programată prin intermediul unui celebru site de socializare.

Oamenii legii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi aşteaptă să-l audieze pe românul de 22 de ani externat din spital, în speranţa că află mai multe detalii despre conflict.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Român rănit grav în Italia, după ce a participat la o bătaie de stradă