Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescent român, reţinut în legătură cu uciderea unui fost mafiot italian

Autorităţile italiene au reţinut, duminică seara, un adolescent român de 17 ani pe care îl bănuiesc de implicare în uciderea lui Franco Lettieri, un fost mafiot italian care a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 56 de ani.

de Cristi Ioniţă

la 18.01.2021 , 08:11

Fostul mafiot italian, ucis de un român
Fostul mafiot italian, ucis în localitatea Ascoli Piceno - ANSA
  • Adolescentul este acuzat de complicitate la crimă.
  • Fostul mafiot italian, ucis de un alt român.

Autorităţile italiene au arestat deja, în acest caz, un român de 57 de ani. Este vorba despre Petre Lambru, bărbat care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, l-ar fi înjunghiat de două ori pe Lettieri, în localitatea Ascoli Piceno.

Conform News Mondo, Petre Lambru şi Franco Lettieri au fost implicaţi într-un conflict în urma căruia românul şi-ar fi înjunghiat rivalul de două ori. Înainte să moară, Lettieri a apucat să sune la poliţie şi să le spună oamenilor legii cine l-a atacat.

La aproape 48 de ore de la conflict, duminică seara, nepotul lui Petre Lambru, adolescentul de 17 ani, s-a prezentat singur la poliţie şi s-a predat, fiind pus sub acuzare pentru complicitate la crimă.

Articolul continuă după reclamă

Cum a scăpat fostul mafiot de acuzaţiile care i se aduceau

Scenariul propus de autorităţile italiene este că Lettieri a fost implicat într-un conflict cu românul de 17 ani, înainte ca Petre Lambru să intervină şi să-şi apere nepotul cu cuţitul.

Nu s-au oferit detalii despre motivul care ar fi stat la baza conflictului, dar se presupune că totul a plecat de la o tranzacţie nereuşită cu droguri.

De altfel, Lettieri a avut legături cu un celebru clan mafiot italian şi chiar a fost pus sub acuzare înainte de a începe să colaboreze cu autorităţile italiene şi să fie trecut într-un program de protecţie a martorilor.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Adolescent român, reţinut în legătură cu uciderea unui fost mafiot italian