Antena Meniu Search
x

Pensionar italian, păcălit de o româncă de 27 ani pe care a cunoscut-o pe Internet. Bărbatul i-a trimis mii de euro în cont

Doi soți români au fost arestați în Italia, sub acuzația de înșelăciune, după ce femeia a șantajat sentimental un pensionar italian, acesta trimițându-i mai multe mii de euro în cont.

Pensionar italian, pacalit de o romanca pe care a cunoscut-o pe net - pixabay.com

Doi soți români au fost arestați în Italia, sub acuzația de înșelăciune, după ce femeia a șantajat sentimental un pensionar italian, acesta trimițându-i mai multe mii de euro în cont.

3.000 de euro pentru a-și crește fiul

Un pensionar din Modica, în vârstă de 61 de ani, a povestit polițiștilor că în urmă cu câteva luni a început să discute pe rețelele de socializare cu o româncă. Aceasta a susținut inițial că este o mamă tânără, singură, și că are nevoie de ajutor să-și crească fiul de câteva luni.

La început, bărbatul susține că i-a trimis 200 de euro româncei. Ulterior, la insistențele femeii, i-ar mai fi trimis acesteia sume de bani până la valoarea de 3.000 de euro.

Pe acelaşi subiect

Deși era căsătorit, între cei doi ar fi început și o relație de natură sexuală, astfel că în scurt timp românca l-a anunțat pe italian că ar fi însărcinată.

Femeia l-a păcălit că este însărcinată

Inițial, italianul a negat că ar fi tatăl copilului, însă, sub amenințarea că relația lor va fi făcută publică, el a mai trimis româncei încă 1.000 de euro.

După ce i-a trimis un certificat medical din care reieșea că este însărcinată în 7 săptămâni, românca i-a cerut alți 1000 de euro pentru a întrerupe sarcina.

În final, italianul și-a dat seama că este victima unei escrocherii, aflând că de fapt femeia era căsătorită cu un român, ambii locuind la Modica.

În urma plângerii depuse la poliția din Modica, cei doi români de 28, respectiv 27 de ani au fost arestați chiar în momentul în care încercau să ia 1000 de euro de la bătrân.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pensionar italian, păcălit de o româncă de 27 ani pe care a cunoscut-o pe Internet. Bărbatul i-a trimis mii de euro în cont