Antena Meniu Search
x

Românca din Drăgășani care și-a ucis soțul italian cu 12 ori lovituri de cuțit a fost achitată de judecătorii din Italia

Verona Popescu, o româncă în vârstă de 50 de ani, și-a ucis soțul italian cu 12 lovituri de cuțit, crima sa îngrozind Italia în urmă cu aproape un an.

Verona Popescu, o româncă în vârstă de 50 de ani, și-a ucis soțul italian cu 12 lovituri de cuțit, crima sa îngrozind Italia în urmă cu aproape un an.

Claudio Palladino (60 de an), manager al unei firme specializate în producția de mașini profesionale pentru manipularea mărfurilor, a fost ucis cu sânge rece în dimineața zilei de 23 iunie 2017, într-un apartament din via Mar Adriatico, localitatea Modena.

Verona Popescu, originară din localitatea Drăgășani, fusese angajată ca îngrijitoare de părinții bărbatului, iar apoi a devenit partenera lui Claudio.

Pe acelaşi subiect

În dimineața crimei, autoritățile din Modena au primit un apel la numărul 113, prin care Verona își anunța oribila crimă. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe Palladino cu opt răni de cuțit la nivelul gâtului, provocate cu un cuțit de bucătărie. 

După ce l-a ucis, Verona l-a castrat pe bărbat și i-a pus testiculele în frigider.

Românca a fost trimisă în judecată, însă în urma expertizei psihologice s-a stabilit că aceasta era labilă psihic la momentul crimei.

Astăzi, românca a fost achitată pentru acuzația de crimă, considerându-se că nu era capabilă să înțeleagă ce se întâmplă.

Judecătorul a dispus internarea acesteia timp de 10 ani într-o structură REMS, cu funcții de reabilitare terapeutică și sociologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românca din Drăgășani care și-a ucis soțul italian cu 12 ori lovituri de cuțit a fost achitată de judecătorii din Italia