Antena Meniu Search
x

Româncă goală complet şi cu piciorul rupt salvată pe stradă, în Spania. Un bărbat trăgea cu pistolul după ea

O româncă goală complet şi cu piciorul rupt a fost salvată pe stradă în Spania. Un bărbat trăgea cu pistolul după ea, după ce femeia a reuşit să fugă din casa lui. Românca fusese angajată la curăţenie în casa agresorului ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.11.2019, 08:05

O româncă goală complet şi cu piciorul rupt a fost salvată pe stradă în Spania. Un bărbat trăgea cu pistolul după ea, după ce femeia a reuşit să fugă din casa lui. Românca fusese angajată la curăţenie în casa agresorului ei.

O femeie de 35 de ani și de naționalitate română este internată la Spitalul de la Ribera după ce a fost agresată brutal, într-o tentativă de viol, într-o casă din Carlet, unde fusese angajată să facă curăţenie. Proprietarul imobilului, arestat pentru infracțiunile de agresiune sexuală și răni, a intimidat-o cu o armă de foc și a tras după ea, lovind cu un glonţ peretele de lângă uşa pe care încerca să fugă românca.

Presupusul agresor, care a fost eliberat cu un ordin de restricțe legat de victima sa, a lovit-o de mai multe ori cu patul pitolului. Chiar și atunci când femeia a căzut la pământ a continuat să o lovească pe picioare, reuşind să îi producă o fractură de gambă, scrie levante-emv.com.

Un consilier al Primăriei din Carlet a ajutat-o ​​pe femeie după ce a reușit să iasă din casă pentru a cere ajutor, dezbrăcată , după ce agresorul ei i-a rupt hainele. Ulterior, Garda Civilă l-a arestat pe suspect, în vârstă de 41 de ani și de naționalitate spaniolă, după ce a încercat să fugă peste un câmp. Arma nu a putut fi găsită.

Pe acelaşi subiect

Româncă goală şi cu ăiciorul rupt, pe stradă

Agresiunea s-au produs sâmbătă în jurul orei 10.30, când femeia s-a dus la locuința inculpatului din Carlet pentru a curăța casa. În timp ce lucra, victima și-a dat seama că proprietarul a încuiat ușa.

Bărbatul a început să o agreseze și i-a spus că vrea de mai mult timp să facă sex cu ea. Astfel, în ciuda opoziției victimei sale, el i-a rupt hainele și a încercat să o violeze. Pentru a o intimida, bărbatul a scos un pistol pe care îl purta în pantaloni, la spate, potrivit plângerii depuse de victimă.

"Mi-a spus că dacă nu fac ce vrea el, mă va omorî în acel moment.", spune victima. Când s-a întoars pentru a încerca să scape, bărbatul a început să o lovească pe tot corpul cu patul pistolului.

Odată căzută la pământ, agresorul a continuat să o lovească până când i-a fracturat piciorul drept. Românca a declarat poliţiştilor că bărbatul s-a dus să caute un alt obiect pentru a o lovi şi atunci ea a reuşit să fugă, dezbrăcată şi rănită, pe stradă. În casă i-au rămas pantalonii, şi celelalte heine, precum şi geanta cu actele.

Spaniolul arestat şi dus marţi în faţa judecătorului susţine că a avut o ceartă cu românca, pe care însă nu a angajat-o pentru curîţenie, ci pentru a întreţine relaţii sexuale. El spune că de fapt actul sexual nu s-a consumat şi ca atare nu a vrut să plătească, moment în care a început scandalul. Bărbatul mai susţine că nu a scos niciun pistol.

Judecătorul a decis eliberarea spaniolului, sub acuzația de agresiune sexuală, și a emis un ordin de restricţie care îi interzice să comunice cu victima lui şi să se apropie la mai puţin de 150 de metri de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Româncă goală complet şi cu piciorul rupt salvată pe stradă, în Spania. Un bărbat trăgea cu pistolul după ea