Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă pentru un român de 33 de ani plecat la muncă în Italia. Tudor a fost găsit fără suflare în baie

Un român în vârstă de 33 de ani a fost găsit mort în localitatea Chiusi din provincia Toscana. Tudor Codău lucra în Italia de mai multă vreme, iar colegii de muncă s-au alarmat după ce nu a mai venit la serviciu de câteva zile.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.11.2019, 21:29

Tudor, un român de 33 de ani plecat la muncă în Italia, a fost găsit mort în baie
Tudor Codău a murit din cauze naturale, au stabilit medicii legiști - Facebook

Un român în vârstă de 33 de ani a fost găsit mort în localitatea Chiusi din provincia Toscana. Tudor Codău lucra în Italia de mai multă vreme, iar colegii de muncă s-au alarmat după ce nu a mai venit la serviciu de câteva zile.

Potrivit primapaginachiusi.it, Tudor Codău locuia singur și lucra pe plantația pomicolă Margheriti. Colegii lui au fost cei care au tras un semnal de alarmă. Nu a durat mult până când carabinieri au făcut o descoperire înfiorătoare. Tudor zăcea fără suflare, pe podeaua din baia casei sale, singur. Paramedicii au fost chemați imediat la fața locului, alături de medicii legiști, însă tot ce au mai putut face a fost să constate decesul.

Conform sursei citate, moartea a survenit din naturale, cel mai probabil un atac de cord. Ipoteza unei supradoze de droguri a fost scoasă din calcul, iar autopsia considerată inutilă.

"Când murim, murim singuri"

Tânărul, originar din Botoșani, era liniștit și nu avea cazier penal. Pentru că locuia singur în localitatea Chiusi, nimeni nu a putut să-l ajute în timp util.

"Când murim, murim singuri. Niciodată nu a fost mai adevărat decât în acest caz", a scris publicația primapaginachiusi.it, care subliniază faptul că Tudor Codău este unul dintre oamenii care trăiesc într-o lume invizibilă, departe de casă, și de care nimeni nu are grijă.

"Tragedia lui Tudor Codău atrage atenția asupra unei lumi adesea invizibilă. Cea a multor tineri (și nu întotdeauna atât de tineri) care au venit din alte țări și lucrează la ferme, în fabrici, pe șantiere și pe care nimeni nu-i observă până când nu se întâmplă ceva grav. Iar atunci când se întâmplă ceva grav este și pentru că acești oameni trăiesc singuri, în afara contextului social. Poate este alegerea lor, dar și din cauza dificultăților de integrare suprapuse cu indiferența și ostracismul latent al populației locale", mai arată sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Moarte misterioasă pentru un român de 33 de ani plecat la muncă în Italia. Tudor a fost găsit fără suflare în baie