Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice în Italia! O îngrijitoare româncă lovește, trage de păr și umilește o bătrână de care trebuia să aibă grjiă (Video)

Polițiștii italieni au reușit să aresteze o îngrijitoare româncă de 60 de ani care a fost filmată în timp ce lovește și umilește pe bătrână de 80 de ani.

Polițiștii italieni au reușit să aresteze o îngrijitoare româncă de 60 de ani care a fost filmată în timp ce lovește și umilește pe bătrână de 84 de ani de care trebuia să aibă grijă.

Îngrijitoarea Veronica Moroșan era căutată încă din luna iulie a anului trecut, ea fiind acuzată de rele tratamente aplicate unei bătrâne din Reggio Calabria, pe care a lovit-o, umilit-o și amenințat-o în mod repetat.

Bătrâna a fost abuzată în perioada ianuarie - iulie 2017, după ce românca a fost angajată să aibă grijă de aceasta. 

Pe acelaşi subiect
Ingrijitoare romanca loveste si umileste o batrana, in Italia

Potrivit quicosenza.it, fiica victimei ar fi observat vânătăi pe mâinile acestei, însă badanta răspundea că acestea sunt cauzate de căzături.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suspicioasă, femeia a semnalat poliția, care a instalat camere de luat vederi în locuința bătrânei și au făcut descoperirea șocantă. Românca o bătea zilnic pe bătrână, o trăgea de păr, o umilea chiar și când aceasta se afla la masă.

Românca a fost găsită și reținută de carabinieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini dramatice în Italia! O îngrijitoare româncă lovește, trage de păr și umilește o bătrână de care trebuia să aibă grjiă (Video)