Antena Meniu Search
x

Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Anglia, plănuia două nunți cu Suzanna: "Era atât de nerăbdător, spunea la toată lumea"

Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Anglia, mort într-un cumplit accident la începutul anului, plănuia două nunți cu Suzanna chiar în 2018.

Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Anglia, mort într-un cumplit accident la începutul anului, plănuia două nunți cu Suzanna chiar în 2018.

Victor Spirescu, 33 de ani, a murit Victor Spirescu pe 15 ianuarie, pe A422, lângă Newport Pagnell, Buckinghamshire, la ora 4 dimineața, când se întorcea cu un prieten spre casă. Tânărul se afla la volanul maşinii sale, un Mitsubishil Galant, când a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe, el fiind aruncat din automobil.

Plănuiau două nunți

Pe acelaşi subiect

Logodnica românului, Suzana Mateş, a povestit, pentru MailOnline, că în 2018 plănuiau să se căsătorească, după ce Victor o ceruse de soție încă din 2016, în timp ce se aflau într-o vacanță în Cipru. Cei doi plănuiau să facă o nuntă în România și una în Cipru, unde iubeau să-și petreacă vacanțele.

Victor Spirescu si logodnica Suzanna Mates

"Spunea tuturor că ne vom căsători, era atât de încântat. Plănuiam deja nunta, mă ceruse de soție, eram atât de fericiți. Nu aveam încă inelul, pentru că inelele sunt nesemnificative, dragostea noastră era inexplicabilă, eram nebuni unul după altul", a declarat Suzanna.

Rezultatele anchetei

Tânăra a adăugat că rezultatele anchetei în ceea ce privește accidentului suferit de Victor Spirescu vor fi gata abia peste o săptămână. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat și că nu se mai întoarce. L-am iubit atât de mult. Multă lume îl cunoștea și vor veni să fie alături de el. Rezultatele investigației poliției vor fi gata abia pete o săptămână. Trebuie să am răbdare", a mai spus logodnica românului.

Victor Spirescu era cunoscut drept primul român care a intrat în Marea Britanie, după liberalizarea pieţei muncii, la 1 ianaurie 2014. El avea 33 de ani, propria afacere cu mașini, dar lucra și pentru un milionar, Glenn Armstrong, potrivit presei britanice.

Victor Spirescu, primul român ajuns in Marea Britanie după anularea restrictiilor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Anglia, plănuia două nunți cu Suzanna: "Era atât de nerăbdător, spunea la toată lumea"