Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul Mariei Marin, o româncă arsă de vie în Italia! Partenerul ei, tot român, a stropit-o cu alcool și i-a dat foc cu o brichetă

Răsturnare de situație în cazul Mariei Marin, o româncă care a murit în Italia, după ce partenerul ei, tot român, a stropit-o cu alcool și i-a dat foc.

Răsturnare de situație în cazul Mariei Marin, o româncă care a murit în Italia, la Arezzo, după ce partenerul ei, tot român, a stropit-o cu alcool și i-a dat foc.

Curtea Supremă de Justiție din Italia a decis, vineri, că Gurean Benomi (56 de ani), bărbatul care a stropit-o cu alcool pe Maria (49 de ani) și apoi i-a dat foc, trebuie să fie rejudecat, sub acuzația de omucidere voluntară.

În octombrie 2014, Maria Marin, o româncă fără adăpost, a murit la spitalul din Genova, după o lună de agonie.

Pe 11 septembrie, Gurean Benomi a stropit-o cu alcool pe Maria Marin și apoi i-a dat foc cu o brichetă, într-un cort pe care cei doi îl împărțeau pe o stradă din orașul Arezzo.

Pe acelaşi subiect

Românca a luat foc imediat, însă a reușit, printr-o minune, să se refugieze într-un bar, unde barmanul a stins focul și a sunat la salvare.

Maria a fost transportată la spital, însă a murit în urma rănilor suferite.

În 2015, Benomi a fost condamnat de un tribunal din Arezzo la 14 ani de închisoare, pentru omor voluntar, din cauza însă urma să ispășească numai o treime din pedeapsă.

S-a făcut apel, iar, în 2016, Curtea de Apel din Florența a decis să schimbe încadrarea juridică, din omor voluntar în omor involuntar, sentința de această dată fiind de 10 ani de închisoare.

Însă, fiul Mariei nu a acceptat această sentință pe care a atacat-o cu ajutorul unui avocat, Domenico Nucci.

După ce și-a susținut cauza, Curtea Supremă a decis că Gurean Benomi trebuie să fie rejudecat la Curtea de Apel din Florența, considerând că criminalul a dat dovadă de intenție de omucidere atunci când a aruncat cu alcool pe victimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situație în cazul Mariei Marin, o româncă arsă de vie în Italia! Partenerul ei, tot român, a stropit-o cu alcool și i-a dat foc cu o brichetă