Antena Meniu Search
x

A făcut infarct la 30 de ani! O româncă și-a găsit sfârșitul în Italia, unde plecase pentru a le oferi un trai mai bun celor trei copii. Femeia a murit chiar în autocar!

O tânără de 30 de ani din Hunedoara a fost găsită moartă în autocarul cu care plecase în Italia, la Padova, pentru a le oferi un trai mai bun celor trei copii ai ei.

Tragedia s-a petrecut joi, 1 martie, după ce Andreea Irina Mailat plecase în urmă cu câteva zile, cu un autocar aparținând firmei „Atlassib Italia Srl”, spre Italia.

Ajunși la destinație, la sediul firmei din localitatea Caselle di Selvazzano Dentro, provincia Padova, oamenii au descoperit trupul neînsuflețit al Andreei, care se pare că a suferit un infarct.

Pe acelaşi subiect

Foto: hunedoaralibera.ro

Mamă a trei copii, de 14, 7 și 5 anișori, Andrea plecase în Italia, pentru a munci ca îngrijitoare, în locul unei prietene.

Soțul femeii spune că cei trei copii nici măcar nu știu de moartea mamei lor. 

„De ce nu sună mami? A ajuns cu bine, ce zice?. Nu le-am spus încă ce s-a întâmplat cu Andreea, mi-e frică și nu știu cum să le spun, deocamdată au văzut că se adună lume la noi și le-am zis că lui mami i s-a făcut rău tare și este internată într-un spital din Italia”, spune disperată bărbatul, informează hunedoaralibera.ro.

Trupul femeii a fost dus la morga spitalului din Padova, urmând ca apoi să fie repatriat în țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » A făcut infarct la 30 de ani! O româncă și-a găsit sfârșitul în Italia, unde plecase pentru a le oferi un trai mai bun celor trei copii. Femeia a murit chiar în autocar!