Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia în stare critică, după ce a căzut de la geam în miezul nopții

Caz misterios în Italia. O româncă este în stare critică la spital după ce a căzut de la geamul apartamentului, în creierii nopții, din motive necunoscute.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.12.2019, 08:24

Româncă din Italia în stare critică, după ce a căzut de la geam în miezul nopții
Din motive încă necunoscute, femeia s-a prăbușit pe asfalt - bresciatoday.it

Caz misterios în Italia. O româncă este în stare gravă la spital după ce a căzut de la geamul apartamentului, în creierii nopții, din motive necunoscute.

Tânăra din orașul Genova, în vârstă de 20 de ani, s-a prăbușit pur și simplu pe asflat, de la șase metri înălțime, în noaptea de joi spre vineri.

Înainte de incident nu au fost semnalate țipete sau violențe care să indice faptul că în apartamentul româncei se întâmplă ceva neobișnuit. 

Potrivit publicației bresciatoday.it, vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce au văzut-o pe tânără prăbușită pe trotuar. În doar cateva minute, două ambulanțe au sosit la fața locului și au stabilizat-o, femeia fiind ulterior transportată la un spital din Brescia.

În acest moment tânăra de 20 de ani este în stare critică, cu traume și fracturi severe. Doctorii au un prognostic rezervat, dar nu se tem pentru viața ei.

Carabinieri au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanțele care au dus la acest incident. Aceștia au exclus responsabilitatea unor alte persoane, așadar rămân două ipoteze: fie românca a suferit un accident domestic, fie a încercat să își ia viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Româncă din Italia în stare critică, după ce a căzut de la geam în miezul nopții