Antena Meniu Search
x

Români implicaţi într-un scandal SÂNGEROS în Anglia! Un tânăr a fost snopit în bătaie cu o RANGĂ de FIER - IMAGINI ŞOCANTE

Mai mulţi români au fost implicaţi într-un scandal sângeros pe o stradă din oraşul Luton. Un tânăr a fost snopit în bătaie cu o rangă de fier de doi atacatori.

Mai mulţi români au fost implicaţi într-un scandal sângeros pe o stradă din oraşul Luton. Un tânăr a fost snopit în bătaie cu o rangă de fier de doi atacatori.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe o stradă din oraşul Luton (Marea Britanie). Sângerosul atac a fost surprins de un martor cu telefonul mobil, iar pe imagini se poate observa cum un tânăr este întins pe asfalt, lângă o maşină, iar un altul îl loveşte fără milă cu o rangă de fier.

RECOMANDARE - Ei sunt BĂTĂUŞII care au RUPT în BĂTAIE un român cu o RANGĂ de fier în Anglia - FOTO

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Loviturile sunt atât de dure încât tânărul ţipă de durere de fiercare dată când este lovit. După ce victima a rămas inconştientă, cei doi atacatori au luat-o la fugă, iar unul dintre ei a ţipat către celălalt: 'Ieşi! Ieşi! Fugi!'.

Potrivit jurnaliştilor de la lutontoday.co.uk, poliţia a lansat un apel pentru identificarea celor doi atacatori şi chiar a oferit poze cu suspecţii, imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Români implicaţi într-un scandal SÂNGEROS în Anglia! Un tânăr a fost snopit în bătaie cu o RANGĂ de FIER - IMAGINI ŞOCANTE