Antena Meniu Search
x

Un șofer de TIR a fost OMORÂT în BĂTAIE de hoții de motorină într-o parcare plină de camioane din Spania

Un șofer de TIR și-a pierdut viața, noaptea trecută, într-o parcare din Spania după ce a coborât singur la hoții care încercau să-i fure motorina.

Un șofer de TIR a fost OMORÂT în BĂTAIE de hoții de motorină din parcările din Spania!

Un șofer de TIR și-a pierdut viața, noaptea trecută, într-o parcare din Spania după ce a coborât singur la hoții care încercau să-i fure motorina.

Totul s-a întâmplat într-o parcare de pe autostrada AP-7 din Spania, în zona orașului Girona. După miezul nopții, șoferul lituanian care se afla într-o parcare în care mai era alte 30 de TIR-uri, a auzit zgomote la mașină și s-a dat jos pentru a verifica ce se întâmplă.

În acel moment, el a fost luat la pumni și la piciore de hoții care reușiseră să deschidă rezervoarele tuturor celor 30 de camioane aflate în parcare.

După teribila crimă, hoții au reușit să fugă, iar ceilalți șoferi au sunat la Poliție pentru ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un șofer de TIR a fost OMORÂT în BĂTAIE de hoții de motorină într-o parcare plină de camioane din Spania