Antena Meniu Search
x

Rusia ar fi folosit 4 avioane de luptă Su-57 în Ucraina:”A fost confirmată vizibilitatea radusă pe radar a avionului”

O sursă a agenției ruse de stat și de propagandă a Kremlinului, RIA Novosti, susține că patru avioane de luptă rusești Su-57, de ultimă generație, au participat în Ucraina într-o misiune specială de distrugere a apărării antiaeriene. Război Rusia - Ucraina, ziua 106 LIVE TEXT

de Redactia Observator

la 09.06.2022, 17:06

Rusia ar fi folosit 4 avioane de luptă Su-57 în Ucraina:”A fost confirmată vizibilitatea radusă pe radar a avionului”
Rusia ar fi folosit 4 avioane de luptă Su-57 în Ucraina:”A fost confirmată vizibilitatea radusă pe radar a avionului” - Armenian Defense Institute / Telegram

În timpul operațiunii speciale, Forțele Aeriene Ruse au folosit patru avioane de vânătoare Su-57, care au comunicat între ele date în timp real, scrie sursa citată. Informaţia nu a fost confirmată independent sau de ucraineni.

"Forțele Aerospațiale de Apărare ale Federației Ruse au desfășurat o operațiune de identificare și distrugere a sistemelor de apărare aeriană ucrainene folosind patru avioane multifuncționale Su-57. Avioanele erau integrate într-o reţea informaţională prin sisteme de comunicații automate, transmisie de date, navigare și identificare în timp real”, a declarat sursa agenției Ria Novosti.

Sursa a mai menționat că în această misiune s-a confirmat vizibilitatea redusă pe radare a avioanelor Su-57 şi că transmisia de date în timp real între aeronave crește eficiența identificării și lovirii țintelor. Su-57 este un avion de luptă multirol, de generația a cincea, dezvoltat de Sukhoi. Aeronava este proiectată pentru a distruge toate tipurile de ținte. Are viteză de croazieră supersonică, armament intern şi acoperire radar.

Potrivit analistului militar Rob Lee, "modelul de producție” 4 şi 5 al Su-57 au fost livrate recent Forțelor Aeriene Ruse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Rusia ar fi folosit 4 avioane de luptă Su-57 în Ucraina:”A fost confirmată vizibilitatea radusă pe radar a avionului”