Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rusia îi roagă pe cetățeni să nu mai folosească aplicațiile de dating: "Inamicul le folosește ca să culeagă informații"

Război în Ucraina. Rusia îi roagă pe cetățeni să nu mai folosească aplicațiile de dating în timp ce Ucraina avansează în zona Kursk. "Inamicul le folosește în mod activ pentru a culege informații", avertizează Kremlinul.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 10:29

Rusia îi roagă pe cetățeni să nu mai folsoească aplicațiile de dating
Rusia îi roagă pe cetățeni să nu mai folsoească aplicațiile de dating - Shutterstock

Ministerul rus de Interne încearcă în prezent să limiteze utilizarea aplicațiilor de dating în regiunile care au fost marcate de incursiunea surpriză a Ucrainei, care a uimit Kremlinul, potrivit Politico.

Rusia îi roagă pe cetățeni să nu mai folosească aplicațiile de dating 

„Utilizarea aplicațiilor de dating este puternic descurajată. Inamicul le folosește în mod activ pentru a culege informații”, a declarat ministerul de interne cetățenilor din Kursk, Belgorod și Bryansk, potrivit informațiilor publicate de presa rusă.

Articolul continuă după reclamă

Ministerul a emis, de asemenea, recomandări personalului militar și de aplicare a legii, inclusiv să nu deschidă niciun hyperlink în mesajele primite de la străini și să nu difuzeze videoclipuri pe drumurile pe care sunt prezente vehicule militare.

Aplicațiile populare de dating precum Tinder, Bumble și Badoo au ieșit de pe piața rusă de când și-au început invazia la scară largă a Ucrainei în februarie 2022. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Rusia îi roagă pe cetățeni să nu mai folosească aplicațiile de dating: "Inamicul le folosește ca să culeagă informații"