Antena Meniu Search
x

Video Rușii continuă să semene teroare în Ucraina cu câteva ore înainte de armistițiul lui Putin. Kievul susține că liderul de la Kremlin e pe moarte

Miracol de Crăciun sau provocare? Putin le-a cerut soldaţilor lui să nu mai bombardeze Ucraina de mâine, cât ţine sărbătoarea pe rit vechi. Propunerea vine după ce şeful spionajului militar ucrainean a dezvăluit că Ţarul de la Kremlin şi-ar trăi ultimele zile, ros de o boală fără leac. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 06:57

Vezi și

Armistiţiul propus de Putin vine în urma cererii pe care a făcut-o Kiril, patriarhul bisericii ortodoxe din Rusia. Încetarea focului ar trebui să intre în vigoare mâine, în ajunul Crăciunului de rit vechi, şi să se încheie la miezul nopţii de sâmbătă. Armata Ucrainei consideră propunerea o capcană cinică.

Până la eventualul armistiţiu, Moscova continuă să semene teroare în estul Ucrainei.  Soldaţii ruşi au atacat mai multe localităţi din Donbas cu tot arsenalul pe care îl au. Oraşul Bahmut este distrus mai mult de jumătate. Într-o convorbire telefonică pe care a avut-o astăzi cu preşedintele Turciei, Putin a repetat că este gata să negocieze cu Zelenki, dacă acesta recunoaşte anexarea regiunilor ucrainene Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie. Armata de la Kiev avertizează, însă, Moscova să se pregătească pentru o contraofensivă de proporţii. 

Ucrainenii nu cred în promisiunile lui Putin

"Credeţi că vor fi mai multe (n.r. atacuri)?"

Pe acelaşi subiect

"Aşa cred."

"În adâncul teritoriului rusesc?"

"Din ce în ce mai adânc." 

"Şi în Crimeea?"

"Crimeea este parte din Ucraina. Este teritoriul nostru. Putem să folosim orice armă pe teritoriul nostru." 

Kievul anunță, din nou, că Putin este pe moarte

Kievul susţine că zilele lui Putin sunt numărate. Şeful spionajului militar al Ucrainei a dezvăluirile într-un interviu pentru postul american ABC News că Ţarul de la Kremlin are cancer în fază terminală.  

Kirilo Budanov, şeful spionajului militar ucrainean: "Războiul ar trebui să se încheie înainte de moartea lui (n.r. a lui Vladimir Putin)."

Reporter: "Ce boală are? Cancer?"

Kirilo Budanov: "Da. Credem că este cancer." 

Reporter: "De ce credeţi că e bolnav?"

Kiril Budanov: "Răspunsul este foarte simplu. Ştim asta." 

Reporter: "Din dovezi?"

Kirilo Budanov: "De la surse." 

Reporter: "De la oameni apropiaţi de Putin."

Kirilo Budanov: "Da."

De la începutul războiului, Kremlinul a respins de fiecare dată speculaţiile că Vladimir Putin ar fi bolnav.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Rușii continuă să semene teroare în Ucraina cu câteva ore înainte de armistițiul lui Putin. Kievul susține că liderul de la Kremlin e pe moarte