Antena Meniu Search
x

S-a întâmplat cu 45 de minute înainte să înceapă MASACRUL! Dezvăluiri cutremurătoare despre CEL MAI SÂNGEROS atac armat din istoria SUA (VIDEO)

Brianna Hendricks, o tânără care a supravieţuit atacului armat din Las Vegas, a povestit pentru postul american de televiziune KSNV o scenă cutremurătoare.

Brianna Hendricks, o tânără care a supravieţuit atacului armat din Las Vegas, a povestit pentru postul american de televiziune KSNV o scenă cutremurătoare, care s-a petrecut cu mai puţin de oră înante să înceapă masacrul.

Fata a povestit că a auzit o femeie necunoscută strigând: “Sunt peste tot... Veţi muri cu toţii astăzi!”, cu 45 de minute îniante ca Route 91 Harvest Festival să devină scena celui mai sângeros atac din istoria modernă a Americii, scrie The Independent.

“Era această doamnă care şi-a făcut loc prin mulţimea aflată la concert, ajungând până în primul rând, şi a început să se certe cu o altă doamnă, ca apoi să ne spună că vom muri cu toţi în această seară. Femeia era hispanică, avea aproximativ 1,65 m înălţime, păr brunet. Era ca şi cum ea ar fi ştiut ce urma să se întâmple, atât ea cât şi prietenul ei, tot hispanic.

Pe acelaşi subiect

Femeia îi spunea prietenului său că nu putea să respire în timp ce ieşeau din mulţime. Mi s-a părut că ne spunea fie pentru a ne avertiza fie că ar fi fost implicată şi doar voia să ne anunţe că ştia că urma să murim. A fost atât de înspăimântător. S-a întâmplat cu aproximativ 45 de minute înainte să fie trase focurile de armă. Dar apoi ea a fost escortată afară din mulţime de securitate”, a declarat Hendricks pentru KSNV.

Tânăra s-a întors la hotel înainte să înceapă atacul, dar spune că a auzit împuşcăturile.

Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, este bărbatul suspectat de uciderea a peste 50 de persoane şi rănirea altor peste 500 în Las Vegas, duminică noaptea.

De la balconul unui hotel, a tras mii de gloanţe într-o mulţime de peste 20.000 de participanţi la un festival de muzică country.

Paddock a murit după ce s-a împuşcat în timp ce poliţia încerca să pătrundă în camera sa de la hotelul Mandalay Bay.

47 de arme de foc ale atacatorului!  Prietena sa, în avion spre SUA

Un total de 47 de arme de foc au fost confiscate de la atacatorul din Las Vegas, potrivit oficialilor Biroului american de Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozivi, relatează agenţia dpa.

Pe de altă parte, Reuters informează, citând surse din aeroportul internaţional Manila, că prietena autorului masacrului s-a urcat marţi seara într-un avion cu destinaţia Statele Unite.

Marilou Danley, despre care autorităţile americane spun că este o 'persoană de interes' în cadrul anchetei, a sosit în Filipine în septembrie, iar reîntoarcerea în Statele Unite a fost coordonată cu reprezentanţii FBI, au precizat surse din poliţie şi imigraţie.

Danley a părăsit Manila neînsoţită, dar va fi aşteptată de FBI la sosirea ei în SUA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » S-a întâmplat cu 45 de minute înainte să înceapă MASACRUL! Dezvăluiri cutremurătoare despre CEL MAI SÂNGEROS atac armat din istoria SUA (VIDEO)