Antena Meniu Search
x

Şapte morţi după ce un avion s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul din Orebro, Suedia

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un avion s-a prăbuşit, joi seara, în apropiere de aeroportul din Orebro, Suedia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.07.2021, 09:48

Avionul implicat în tragedia din Suedia a luat foc la impactul cu solul
Avionul implicat în tragedia din Suedia a luat foc la impactul cu solul - TV4
  • Avionul din Suedia s-a prăbuşit de la o înălţime de 200 de metri.

Avionul era unul de mici dimensiuni şi aparţinea unui club de paraşutism din zonă. Conform Daily Star, avionul a decolat de pe aeroportul din Orebro însă, la scurt timp, pilotul a pierdut controlul asupra aeronavei, iar avionul s-a prăbuşit de la o înălţime de circa 200 de metri.

Impactul cu solul a fost devastator, avionul izbucnind în flăcări. Mai multe echipaje de Poliţie şi de pompieri, dar şi câteva ambulanţe au intervenit la faţa locului. Două dintre cele nouă persoane aflate la bord au fost transportate de urgenţă la spital. Din păcate, pentru celelalte şapte persoane aflate la bord nu s-a mai putut face nimic.

Tragedia din Suedia s-a produs la scurt timp după una din Rusia

Primele date ale anchetei arată că în avionul prăbuşit în Suedia se aflau opt paraşutişti şi pilotul avionului, în Suedia săriturile cu paraşuta fiind ceva uzual, mai ales pe timpul verii. Specialiştii caută să stabilească acum motivul care a dus la producerea tragediei din Suedia.

Tragedia din Suedia s-a produs la scurt timp după ce un avion cu 28 de persoane la bord, 22 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit în Rusia. Epava avionului a fost găsită într-o zonă greu accesibilă din Peninsula Kamchatka. Primele informaţii arată că avionul din Rusia s-a prăbuşit la circa patru kilometri de oraşul Palana, unde trebuia să aterizeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Şapte morţi după ce un avion s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul din Orebro, Suedia