Antena Meniu Search
x

Video Șase soldați ruși au furat mandarinele dintr-un magazin ucrainean

Soldații ruși care au invadat Ucraina se fac din nou de râs, după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere ale unui magazin în timp ce golesc lăzile de mandarine. Imaginile, publicate de canalul independent Nexta TV, arată cum șase militari ruși fug cu brațele pline de mandarine, dintr-un magazin ucrainean.

de Redactia Observator

la 01.03.2022, 16:59

Incidentul vine la două zile după ce o alți soldați ruși au dat o spargere într-un magazin alimentar din Melitopol, un oraș situat în sudul Ucrainei. În imagini apar soldații care cotrobăiesc prin tot magazinul. O parte dintre ei nu par însă să fie interesați de mâncare, ci mai degrabă de a pune mâna pe tot ce găsesc în cale.

Într-o altă filmare postată pe Twitter, armata ucraineană a arătat că soldații ruși au fost trimiși la război, în Ucraina, cu alimente expirate din 2015.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În a șasea zi de război Rusia - Ucraina, informațiile referitoare la problemele pe care le-ar avea soldații ruși aflați în Ucraina, de la combustibil și până la hrană, sunt tot mai numeroase. „Soldații ruși care au fost luați prizonieri vorbesc despre epuizare completă și demoralizare, nu au nicio legătură cu comandamentul central, nu înțeleg și nu cunosc acțiunile ulterioare. De la începutul atacului asupra Ucrainei, nu au primit hrană și apă sau rezerve de combustibil”, declara șeful administrației regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, în urmă cu câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Șase soldați ruși au furat mandarinele dintr-un magazin ucrainean