Antena Meniu Search
x

Video Schimb de focuri într-o staţie de metrou din New York: o persoană a murit şi alte cinci, rănite. Totul ar fi pornit de la o ceartă între 2 grupuri de adolescenţi

A fost panică aseară într-un cartier din New York, unde o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un schimb de focuri la o staţie de metrou. Poliţia îl caută şi acum pe agresor, care a fugit de la locul faptei imediat după atac.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 08:49

Vezi și

Locuitorii cartierului new-yorkez, Bronx, au fost martorii unor scene de groază.

Două grupuri de adolescenţi s-ar fi certat şi au început să tragă unii în alţii

Alarma s-a dat în jurul orei 16:30, oră de vârf pentru americani, mai ales la metrou. Totul ar fi pornit de la dispută între două grupuri de adolescenţi care călătoreau cu trenul. Când acesta s-a oprit în staţie şi uşile s-au deschis, unul dintre indivizi a scos o armă și a inceput să traga. Îngroziţi, ceilalţi călători au început să îngrămădească pentru a ieşi cât mai repede din metrou. 

Poliţiştii ajunşi la fata locului au găsit cele şase persoane împuşcate întinse pe peron.

Pe acelaşi subiect

Pentru un bărbat de 34 de ani nu s-a mai putut face nimic, a murit pe loc. Celelalte cinci persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Autorităţile nu au dat prea multe detalii despre starea lor de sănătate, însă, surse din poliţie spun că rănile suferite nu le pun viaţa în pericol. 

După incident, atacatorul s-a făcut nevăzut. Zeci de poliţişti au plecat pe urmele lui

Michael Kemper, şeful Poliţiei din New York: Nu credem că a fost un atac întâmplător. Nu credem că a fost vorba de un individ care a tras fără discernământ în metrou sau în staţie.

Până atunci, o anchetă va stabili exact cum s-a întâmplat evenimentul tragic dar şi care a fost motivul atacului. 

În New York, teama de violență la metrou a crescut după o serie de incidente în ultimii ani. Însă, criminalitatea a scăzut. Numărul persoanelor împușcate în tot orașul s-a redus cu 39% anul trecut, comparativ cu 2022. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Schimb de focuri într-o staţie de metrou din New York: o persoană a murit şi alte cinci, rănite. Totul ar fi pornit de la o ceartă între 2 grupuri de adolescenţi