Antena Meniu Search
x

Serena Williams şi soţul Alexis Ohanian se întrec în ironii la adresa Simonei Halep, după suspendarea de 4 ani

După ce Simona Halep și-a aflat verdictul, au început să apară și reacții. Serena Williams, și soțul acesteia, Alexis Ohanian au început să facă diferite ironii pe seama tenismenei care a fost suspendată patru ani pentru dopaj.  Alexis Ohanian, a postat un mesaj pe contul de Twitter care a strânit mai multe reacții din partea utilizatorilor. 

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 16:40

Serena Williams şi soţul Alexis Ohanian
Serena Williams şi soţul Alexis Ohanian - Profimedia

Omul de afaceri a postat un mesaj pe Twitter, pe care fanii l-au considerat un atac la adresa Simonei Halep. Alexis a postat o imagine cu el de la un meci dintre Serena Williams și Maria Sharapova, din turul 1 de la US Open (6-1, 6-1).

El purta atunci un tricou pe care era trecut mesajul D.A.R.E. - Drug Abuse Resistance Education ( un program educațional finanțat de Guvernul SUA pentru combaterea consumul de droguri în școli ), potrivit GSP.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serena Williams și soțul, ironii la adresa lui Halep

Pe acelaşi subiect

Atunci, mesajul de pe tricoul lui a fost văzut ca un atac direct la adresa Mariei Sharapova, care doar ce revenise pe teren, după suspendarea pentru consum de meldonium. Acum, omul de afaceri a postat aceeași poză, cu descrierea  „Anumite trenduri nu se demodează niciodată”. Fanii nu au stat pe gânduri și au considerat că postarea face referire la situația Simonei Halep, care a fost suspendată timp de patru ani, după ce a fost prinsă dopată cu substanţa Roxadustat.

Nici Serena Williams pare că nu s-a putut abține de la a comenta situației Simonei Halep. Ea a comentat la postarea făcută de soțul ei pe Twitter, cu mesajul „Cu siguranță nu ești lipsit de stil”.4

Simona Halep, șocată de verdictul în cazul de dopaj

Simona Halep a declarat, miercuri, la Constanţa, că este şocată de suspendarea sa pe patru ani, o mare nedreptate, şi că este convinsă că îşi va dovedi nevinovăţia.

"Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere", a spus Halep.

Ea a menţionat că este foarte dezamăgită şi şocată de faptul că "se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, nimic concret". "Toate analizele mele de sânge au fost negative şi nu s-a găsit absolut niciodată substanţe interzie. La urină, doar pe data de 29, când a ieşit o cantitate infimă de Roxadustat şi aceasta a fost totul. Acum, trebuie să ajung la TAS, o să apel la această decizie fără sens, din punctul meu de vedere. Sper că într-o zi o să iasă adevărul la iveală. Voi lupta până la capăt ca să arăt acest lucru", a adăugat sportiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Serena Williams şi soţul Alexis Ohanian se întrec în ironii la adresa Simonei Halep, după suspendarea de 4 ani