Antena Meniu Search
x

Singurul producător de tancuri din Rusia şi-a oprit producţia: nu mai are piese

Sancţiunile impuse Rusiei ca urmare a războiului din Ucraina încep să-şi facă simtiţe prezenţa în economia rusească.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 10:24

Singurul producător de tancuri din Rusia şi-a oprit producţia: nu mai are piese
- Twitter / NextaTV

Astfel, UralVagonZavod - singurul producător de tancuri din Rusia - şi-ar fi încetat producţia din lipsă de piese. În aceeaşi situaţie s-ar afla şi uzina Chelyabinsk, fabrică ce produce tractoare. Cele două companii erau specializate în producţia şi mentenanţa tancurilor, dar şi a altor echipamente blindate folosite de armata rusă.

Anunţul închiderii celor două fabrici a fost făcute de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei. "Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat pe 21 martie că UralVagonZavod, compania rusă de construcție de mașini, și Uzina de tractoare Chelyabinsk au oprit operațiunile din cauza problemelor cu aprovizionarea cu piese străine. Companiile sunt specializate în mecanică grea, inclusiv repararea tancurilor și a vehiculelor blindate", informează Kyiv Independent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Singurul producător de tancuri din Rusia şi-a oprit producţia: nu mai are piese