Antena Meniu Search
x

Video Şofer mort sub camionul unui român, pe un drum din Slovacia. Tânărul a intrat brusc cu maşina pe contrasens

Scene teribile, pe un drum din Slovacia, în urma unui accident în care a fost implicat un şofer român de camion. Un tânăr de 34 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit frontal cu TIR-ul înmatriculat în Argeş.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 12:14

Tragedia a avut loc luni dimineaţă, între Ružomberok şi Donovaly, în nordul ţării. Potrivit noviny.sk, şoferul de 34 de ani, din motive încă necunoscute, a intrat cu un autoturism Lada pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un TIR condus de un român. În urma impactului, maşina a rămas blocată sun camion, iar tânărul care se afla la volan a murit pe loc.

Imaginile de la locul accidentului arată dimensiunea dezastrului.

Maşina a intrat brusc pe contrasens, pe un drum drept

Pe acelaşi subiect

Românul, care transporta cu TIR-ul piese auto, a declarat că maşina a intrat brusc pe contrasens, deşi circula pe o porţiune dreaptă de drum. A încercat să evite coliziunea, însă efortul a fost în zadar. Din păcate, şoferul autoturismului nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

"Din maşină ieşea fum, astfel că s-au lat măsuri de stingere a incendiului", a explicat comandantul intervenției, Vladimír Kačník. Poliţiştii au securizat zona, pentru a efectua cercetările la faţa locului şi au restricţionat circulaţia pe o singură bandă.

"Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a informat Zuzana Šefčíková, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale a Poliției din Žilina. Circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul accident sunt în curs de investigaţie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Şofer mort sub camionul unui român, pe un drum din Slovacia. Tânărul a intrat brusc cu maşina pe contrasens