Antena Meniu Search
x

Video "Am auzit lovitura şi gata". Livrator pe scuter, aruncat într-un copac, apoi sub o maşină după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Cluj

Accident grav aseară în Cluj-Napoca. Un livrator de origine asiatică a trecut cu scuterul pe culoarea roșie a semaforului, într-o intersecție din centrul orașului, moment în care a fost lovit violent de către un șofer al unei companii de ride sharing, care circula regulamentar. Mai multe echipaje de salvare au ajuns imediat la faţa locului şi l-au transportat pe bărbat la spital.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 10:06

Vezi și

Şoferul maşinii care venea dinspre Bulevardul Eroilor, aştepta la semafor, într-o intersecţie din centrul oraşului. Când a plecat de pe loc, un scuterist, care nu a respectat culoare roşie, i-a apărut în cale.

Şofer: L-am lovit şi, efectiv, am auzit numai că era îmbrăcat în negru, am auzit lovitura şi gata. 

În urma impactului, scuterul a fost proiectat într-un copac, iar bărbatul a fost aruncat sub o altă mașină. Echipajele de urgență l-au scos cu greu de sub autoturism.

A fost transportat apoi la spital cu răni grave.

Pe acelaşi subiect

Scuterist izbit de maşină, într-o intersecţie din Cluj-Napoca

Martor: Era verde, am pornit toţi şi a venit scuterul de aici, de pe partea asta, să treacă în faţă. L-a lovit, l-a aruncat de pe scuter exact sub maşina de Mureş. 

Autorităţile fac cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Am auzit lovitura şi gata". Livrator pe scuter, aruncat într-un copac, apoi sub o maşină după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Cluj