Antena Meniu Search
x

Un şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa: "Deja au întrecut limita"

Un şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa. "Deja au întrecut limita", scrie românul pe Facebook, într-o postare în care arată daunele produse maşinii de protestatari.

Şoferul român a postat fotografii cu TIR-ul avariat
Un şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa: "Deja au întrecut limita" - Facebook

Un şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa. "Deja au întrecut limita", scrie românul pe Facebook, într-o postare în care arată daunele produse maşinii de protestatari.

De mai multe săptămâni protestatarii francezi în veste galbene blochează autostrăzi din întreaga ţară şi mulţi şoferi români de TIR cad victime ale acestora. Unuia i-a fost furată marfa din semiremorcă, pantofi de sport, altul a fost lovit în faţă cu o bâtă.

Un alt şofer a postat pe Facebook imagini cu camionul său avariat de protestatari şi susţine că aceştia l-au atacat cu pietre. "Unui coleg i-a spart parbrizul, aruncau cu pietre, de nebuni. M-am săturat de ei, de trei săptămâni.", scrie Cristi.

El explică în comentariile la postare că incidentul a avut loc în zona Berziers: "Am vrut să ies de pe autostradă, cînd am văzut că e blocaj şi dpduseră foc, şi să merg pe drumul naţional. Atunci au început să dea cu pietre."

Mai mulţi şoferi sunt indignaţi de atitudinea protestatarilor, dar sunt şi alţii care comentează la postarea lui Cristi şi îl critică pentru că a vrut să treacă de barajul vestelor galbene.

Ei povestesc că experienţele lor cu protestatarii nu au fost deloc violente, din contră, primind de la aceştia alimente, cafea sau ceai şi fiind lăsaţi să treacă atunci când spuneau că au o urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un şofer român de camion, atacat de vestele galbene în Franţa: "Deja au întrecut limita"