Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR, accident mortal în Italia. Tatăl a doi copii a murit pe loc după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Tragedie pe un drum din Bolgare, o comună din provincia Bergamo, Italia. Un cumplit accident rutier a dus la moartea unui italian în vârstă de 60 de ani, tatăl a doi copii. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.07.2020, 13:59

  • Șoferul român a încercat să evite nenorocirea, însă a fost prea târziu.
  • Tragedia s-a produs joi dimineață, în Bergamo, Italia.

Angelo Politi avea 60 de ani, era originar din Sicilia, dar trăia în Brusaporto, provincia Bergamo, împreună cu soția și cei doi copii.

Joi dimineață, bărbatul se afla la volanul mașinii sale, un Opel Corsa, și mergea pe strada provincială 91 când, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un TIR condus regulamentar de un șofer român în vârstă de 32 de ani.

Din păcate, românul nu a mai putut face nimic ca să evite nenorocirea, chiar dacă a pus frână și a încercat să evite impactul cu mașina condusă de Politi.

Potrivit Brescia Today, italianul a murit pe loc.

Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului a încercat să-l readucă la viață, însă fără succes, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR, accident mortal în Italia. Tatăl a doi copii a murit pe loc după ce a intrat cu mașina pe contrasens