Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR s-a dus la întâlnire cu o fată de pe Badoo, în Spania, dar a rămas şi fără adidaşii din picioare

Un şofer român de TIR s-a dus la întâlnire cu o fată de pe Badoo, în Spania, dar a rămas şi fără adidaşii din picioare. Florin are 37 de ani şi a trăit cea mai îngrozitoare experienţă a vieţii lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.11.2019, 14:06

Şofer român de TIR în Spania
Un şofer român de TIR s-a dus la întâlnire cu o fată de pe Badoo, în Spania, dar a rămas şi fără adidaşii din picioare - Facebook

Un şofer român de TIR s-a dus la întâlnire cu o fată de pe Badoo, în Spania, dar a rămas şi fără adidaşii din picioare. Florin are 37 de ani şi a trăit cea mai îngrozitoare experienţă a vieţii lui.

Garda Civilă din Spania are de rezolvat un caz extrem de violent a cărui victimă a fost un şofer român de camion. Florin, 37 de ani, s-a înscris pe site-ul de întâlniri Badoo, iar în după-amiaza zilei de 26 iulie, o fată foarte drăguță, l-a abordat acolo.

Florin a fost încântat să vorbească cu tânăra în privat și apoi pe WhatsApp. Şoferul camionului merge în aceeași noapte într-un oraș din provincia Zaragoza, Gallur, scrie Onda Cero.

Florin n-a avut niciun fel de bănuială. A dus TIR-ul pe care-l conduce în parcarea firmei pentru care lucrează, și-a luat maşina personală, un Renault Clio, și a mers să o întâlnească pe fată. Ea i-a spus că se numeşte Daniela Mendoza, ar avea 24 de ani și s-a născut în Republica Dominicană. 

Pe acelaşi subiect

La audieri, Florin își va aminti că avea 1,75 m, pielea închisă la culoare, slăbuţă, în fotografiile pe care le avea în telefonul mobil purta pantaloni roz foarte scurţi şi un maieu care abia îi acoperea sânii. Era foarte sexy, își va aminti mai târziu românul. Pentru el a fost prima întâlnire de pe Badoo.

Pe drumul spre locul de întâlnire, fata i-a trimis mesaje tot mai îndrăzneţe, în care vorbea depre bikinii ei şi că o să-i arate lui Florin.

Şofer român de TIR rămas şi fără adidaşii din picioare

Românul ajunge foarte încântat la Gallur. Acolo, pe marginea şoselei, îl așteaptă fata. Se urcă în mașină, îl sărută și îi spune că și-a lăsat sacoul la casa bunicii sale şi că îi este frig. Îl roagă să meargă să îl ia, înainte de a se duce împreună la un hotel, să se cunoască mai bine. Florin este de acord, iar femeia îl îndrumă spre o alee neasfaltată din apropiere, la capătul căreia se vedea o casă ce părea părăsită. Fata coboară şi îi spune lui Florin să stingă farurile şi să o aştepte.

Când revine, nu e singură. Sosesc doi bărbați care îl aruncă la pământ, îl lovesc de multe ori, îl leagă cu o sfoară și îi pun un cuțit la gât. I-au acoperit gura cu bandă adezivă, la fel faţa şi gâtul. Unul dintre bărbaţi îi aplică câteva şocuri electrice. Cei doi bărbaţi îl jefuiesc apoi, îi iau ceasul, portofelul, în care avea 55 de euro, cardul de credit, telefonul, maşina, chiar şi adidaşii pe care îi avea în picioare. Apoi pleacă şi îl lasă desculţ şi învineţit pe drum.

Florin a fost găsit după ceva vreme de o femeie care a chemat poliţia. Ancheta a arătat că telefonul de pe care îi răspundea la mesaje fata de pe Badoo e al unui român. Profilul ei de pe site a dispărut, ancheta devine dificilă.

Dar poliţiştii au reuşit să îi prindă pe cei trei, după ce au mai atacat un spaniol agăţat tot pe Badoo, şi au ucis alţi doi bărbaţi, după ce i-au jefuit. Femeia este Hedangelyn Candy Arrieta, o venezueleană de 34 de ani, iubitul ei, Mohamed Achraf, un marocan, şi spaniolul  Jose Antonio Melendez.

Criminalii au fost prinşi în septembrie, dar povestea a fost făcută publică abia acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un şofer român de TIR s-a dus la întâlnire cu o fată de pe Badoo, în Spania, dar a rămas şi fără adidaşii din picioare