Antena Meniu Search
x

Un şofer român făcea pe el, a ieşit cu camionul pe câmp, când s-a întors, l-a găsit în flăcări, în Ungaria

Un şofer român făcea pe el, a ieşit cu camionul pe câmp, când s-a întors, l-a găsit în flăcări, în UngariaPaguba este totală, camionul era plin cu tablete şi alte electronice de valoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.11.2019, 11:57

Un şofer român făcea pe el, a ieşit cu camionul pe câmp, când s-a întors, l-a găsit în flăcări, în Ungaria. Paguba este totală, camionul era plin cu tablete şi alte electronice de valoare.

Nu departe de drumul principal 86, în Ungaria, un Iveco înmatriculat în România, care transporta mărfuri valoroase, s-a  o placă de înmatriculare românească Iveco , care transporta mărfuri valoroase, a luat foc. Până au ajuns pompierii el, nu s-a mai putut salva nimic, scrie alapjarat.hu.

Șoferul Iveco susține că a trebuit să îşi facă nevoile, așa că a ieşit pe un drum de pământ, plin de noroi şi apă, unde, după câteva sute de metri, vehiculul a luat foc. E foarte ciudat că șoferul a ales şoseaua mlăștinoasă, în timp ce centrele comerciale se aliniau de cealaltă parte a drumului 86, fiind acolo mai multe toalete.

În remorca camionului au fost tablete și computere, echipamentele computerizate devenind deșeuri aprinse și fiind distruse în întregime. Șoferul nu a fost rănit, dar obiectele personale au fost și ele arse.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii au fost anunțați de cineva de la parcarea mall-ului, care a crezut că baloţii de paie ardeau în ferma de peste drum de mall. Pompierii au ajuns la camion destul de greu și nu au reușit să se deplaseze rapid din cauza porţiunii doroioase de drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un şofer român făcea pe el, a ieşit cu camionul pe câmp, când s-a întors, l-a găsit în flăcări, în Ungaria