Antena Meniu Search
x

Un şofer român care livra mâncare pentru animale a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia

Un şofer român de la Amazon,care livra mâncare pentru animale, a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia. 

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 08:15

Şoferul român a fugit cu câine
Un şofer român care livra mâncare pentru animale a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia - The Sun

Un şofer român de la Amazon,care livra mâncare pentru animale, a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia. 

Levi Pîslea, în vârstă de 22 de ani, a sustras schnauzerul din casa lui Richard Guttfield, scrie The Sun.

Richard și familia sa au fost atât de devastați încât l-au contactat chiar pe fondatorul Amazon, miliardarul Jeff Bezos, înainte ca poliția britanică să îl caute pe Pîslea.

Șoferul a furat-o pe Wilma, schnauzerul familiei Guttfield, de la o proprietate din Barnet, în nordul Londrei.

Pe acelaşi subiect

Richard, în vârstă de 52 de ani, și fiica sa de 18 ani, Emily, au lansat un apel online pentru a o găsi pe Wilma, după ce cățelușa a fost răpită pe 27 aprilie anul trecut, au arătat magistrații de la Curtea din High Wycombe.

Potrivit procurorului, Guttfield se afla într-o anexă cu un prieten și aștepta o livrare de la Amazon.

Familia locuiește într-o casă lungă, iar șoferii de la Amazon sunt rugați, printr-un anunț de la intrare, să lase pachetul pe prispă.

Richard a spus că juca snooker cu un prieten, iar câinii erau în spatele ușilor, în casă.

"Am contactat Amazonul în ziua în care a dispărut, vineri, dar nu am primit niciun răspuns.", a declarat Richard.

"După patru zile, când sora mea și-a dat seama că nu ajungeam nicăieri, a trimis un e-mail către fondatorul companiei, Jeff Bezos, și i-a cerut ajutorul.", a continuat păgubitul, citat de Ziarul Românesc.

Francis Souza, managerul de operațiuni logistice pentru coletele FastUK de la Amazon, a spus că Pîslea, atunci când a fost întrebat, a afirmat că nu știe nimic despre lipsa câinelui, însă o aplicație Amazon Flex a trasat pașii șoferului în jurul casei lui Richard.

În cele din urmă, românul a afirmat că a găsit câinele pe șosea și nu știa al cui este. El a spus că a decis să-l ia acasă și să aștepte și să-l predea poliției, în ziua lui liberă.

Pîslea a fost condamnat pentru furt la 12 luni în folosul comunității, cu condiția să efectueze 150 de ore de muncă neremunerată și să plătească despăgubiri de 705 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un şofer român care livra mâncare pentru animale a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia