Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR împarte gratis bonuri de masă, în parcări, în Germania, colegilor români

Un şofer român de TIR împarte gratis bonuri de masă, în parcări, în Germania, colegilor români. Unul dintre cei care a primit cadou 6 bonuri a povestit totul, pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.02.2020, 10:51

Şofer român de TIR
Şofer român de TIR împarte gratis bonuri de masă, în parcări, în Germania, colegilor români - Twitter

Un şofer român de TIR împarte gratis bonuri de masă, în parcări, în Germania, colegilor români. Unul dintre cei care a primit cadou 6 bonuri a povestit totul, pe Facebook.

Dani e şofer pe o autoutilitară şi a trăit cea mai emoţionantă experienţă a vieţii lui pe drumurile din Europa miercuri, într-o parcare din Germania. A povestit-o apoi pe Facebook.

"Buna seara colegi, azi am încărcat ceva la Dingolfing si m-am pornit la drum spre Dornstadt, cand mai am vreo 50km...aveam o foame in mine de imi venea sa o mănânc pe Ioana! aveam in Gps ca punct intermediar un Smart Diesel la Günzburg, zic abia aștept sa alimentez, sa caut un Lidl cv ca mi-e foame, ajung la Benzinarie, incep sa alimentez, apare un camion in spatele meu, cred ca avea nr de Germania la cat eram de "dus cu gandurile mele" nu m-am tare uitat sincer eu fiind dubitar cotetar știți voi vorba, vine tipul la mine, ma întreabă, faci pauza aici la Autohoful asta Total?! 

Zic nu doar alimentez si plec mai departe, imi intinde mana si îmi da 6 tichete, spunând, Du-te si mănâncă ceva la Burger King, ia-ți si o cafea! eu mirat ma uitam la el, ( ce vrea asta imi da doar asa 30 de euro) îngândurat eu, zice da du-te ptr ca eu primesc multe de la firmă, si întotdeauna dau la fiecare când întâlnesc cate un Roman! 

Pe acelaşi subiect

bun am acceptat am mulțumit si m-am dus, bineînțeles tot sceptic, zic ceva nu o fi in regula cu astea.. zic ok merg incerc oricum vorbesc limba Germană, cer doua meniuri, daca e cv asta e, m-am dus am cerut doua meniuri am dat tichtele si la revedere. 

pe această cale "Strainule" țin sa îți mulțumesc din suflet! mi-a prins foarte bine, sa îți dea Dumnezeu multa sănătate! drumuri bune iti doresc, si sper sa ajungă la tine acest mesaj! 

nu știu nimic despre tine, după accent parca erai Moldovean, dacă cineva ma întreaba cum te cheamă nici asa nu știu :) aveai niște cicatrice pe obrazul drept, ma repet iti mulțumesc din suflet! ești o dovada bună ca nu toți Tiristii sunt răi si iresponsabili, ești un exemplu bun ptr a încheia aceste certuri între dubitari si Tiristi! Drumuri bune va doresc!!!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR împarte gratis bonuri de masă, în parcări, în Germania, colegilor români