Şofer român de TIR strivit în cabină, a intrat în alt camion românesc, pe autostradă, în Italia (video)

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 16.06.2019, 09:25.
Actualizat: 16.06.2019, 09:36

Un şofer român de TIR a fost strivit în cabină, după ce a intrat în alt camion românesc, pe autostradă, în Italia. Impactul dintre cele două camioane a fost teribil.

Şofer român de TIR, accident în Italia

Şofer român de TIR strivit în cabină, a intrat în alt camion românesc, pe autostradă, în Italia

ilfriuliveneziagiulia.it

Un şofer român de TIR a fost strivit în cabină, după ce a intrat în alt camion românesc, pe autostradă, în Italia. Impactul dintre cele două camioane a fost teribil.

Un grav accident rutier a avut loc în Italia, între două TIR-uri româneşti, vineri, 14 iunie 2019, în jurul orei 16:30, pe RA13 (Raccordo Autostradale 13) între localitățile Sistiana și Sgonico, direcția Trieste. Ambele TIR-uri sunt înmatriculate în România, iar unul dintre șoferi a suferit răni grave.

Din primele investigații reiese că șoferul auto-articulatului care circula în față a micșorat viteza din cauza lucrărilor care sunt efectuate pe una dintre benzi, iar șoferul TIR-ului care venea din urmă nu a observat încetinirea. Astfel, cel de-al doilea TIR a tamponat din spate auto-articulatul din fața sa, împingându-l înainte pe o distanță de circa 50 de metri, scrie ilfriuliveneziagiulia.it.

Citește și:

În urma impactului, șoferul român de la volanul TIR-ului din spate a suferit răni grave și a rămas blocat între fiarele cabinei, fiind nevoie astfel de intervenția pompierilor pentru a-l scoate de acolo în viață.

Pompierii încercând să scoată șoferul român din interiorul cabinei. Sursa foto: ilfriuliveneziagiulia.it
Odată extras din cabină, conaționalul nostru a fost preluat de personalul medical de pe ambulanță și după ce starea sa a fost stabilă, a fost transportat la spitalul din Cattinara. La fața locului a fost trimis ca măsură de precauție și un elicopter medical, dar ulterior s-a ajuns la concluzia că victima poate fi transportată la spital cu ambulanța.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.