Antena Meniu Search
x

Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania. E pe moarte, după ce a lovit în plin un alt TIR

Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania. E pe moarte, după ce a lovit în plin un alt TIR, într-un accident care se putea transforma într-un carnagiu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.06.2019, 09:18

Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania. E pe moarte, după ce a lovit în plin un alt TIR, într-un accident care se putea transforma într-un carnagiu.

Un şofer român în vârstă de 38 de ani a fost grav rănit luni de dimineaţă pe o autostradă din Germania şi e pe moarte, după ce a intrat cu camionul în spatele altui TIR, oprit într-un blocaj în trafic. Un al treilea TIR a fos tlovit de cel în care a intrat românul.

Impactul camionului şoferului român cu cel din faţa sa a fost atât de puternic, din cauza vitezei, încât cabina a zburat efectiv de pe şasiu, iar conducătorul aut-o a fost luat cu elicopterul după descarcerare, fiind pe moarte.

Şoferul de 66 de ani al camionului în care românul a intrat a scăpat cu răni uşoare, datorită inspiraţiei celui de-al treilea şofer, un tânăr de 24 de ani care avea camionul plin cu volseluri şi uleiuri extrem de inflamabile.

Poliţia germană a anunţat într-un comunicat că şoferul de 24 de ani a oprit în coada unei coloane blocate în trafic, pe A27, în apropiere de Walsrode-West, iar în faţa lui era un autocar cu 30 de pasageri. Ştiind că are o încărcătură periculoasă, şoferul a oprit la distanţă de autocar şi a stat atent cu privirea în oglinda din stânga sa.

Astfel a văzut cum şoferul român vine cu viteză şi chiar înainte de impactul acestuia cu TIR-ul din faţă a demarat spre stânga, spre centrul autostrăzii. Astfel, camionul în care a intrat românul nu a proiectat TIR-ul din faţă în autocarul plin cu oameni, poliţia declarându-l erou pe şoferul de 24 de ani, pentru prezenţa lui de spirit şi pentru atenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania. E pe moarte, după ce a lovit în plin un alt TIR