Antena Meniu Search
x

Șoferi de TIR blocați în parcări, în Olanda, Victoria, o româncă inimoasă, le-a dus pachete: "Plâng de bucurie"

Mai mulți șoferi români de TIR au rămas blocați în parcări, în weekend, în Olanda, iar Victoria, o româncă inimoasă, le-a dus pachete: "Plâng de bucurie", a scris apoi femeia pe un grup de Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.03.2020, 09:56

  • Șoferii români de TIR transportă prin Europa mărfuri esențiale.
  • Alți români le duc de mâncare și îi ajută când au nevoie.

Mai mulți șoferi români de TIR au rămas blocați în parcări, în weekend, în Olanda, iar Victoria, o româncă inimoasă, le-a dus pachete: "Plâng de bucurie", a scris o șoferiță de TIR pe un grup de Facebook.

Mii de șoferi români de camion înfruntă pandemia de coronavirus pe drumurile Europei și continuă să transporte mărfurile vitale pentru continuarea vieții pe continent. În weekend, mai mulți dintre ei au fost blocați în parcările din jurul orașului Rotterdam, în Olanda.

Victoria, o româncă stabilită în Olanda, a umplut portbagajul mașinii cu pachete pentru ei și i-a vizitat. "Victoria SD Schreuder și-a umplut portbagajul mașinii ieri, și-a pus masca și mănuși și a plecat prin parcările din jurul Rotterdamului să mulțumească in felul ei cărăușilor Europei. Nu ne-a spus nimic, a făcut și a tăcut la fel ca mulți dintre voluntarii noștri. #RoOmenia 💙💛❤️", a fost mesajul postat pe grupul Voluntari în Europa, de pe Facebook.

La rândul ei, Victoria a povestit pe scurt experiența ei: "Am stat, la distantza de 2 m, la taclale cu ei, am raspuns la diferite intrebari. Si am acum o mare multumire aici, singura in casa."

Administratorul grupului de pe Facebook, Adriana Mureșan, ea însăși șoferiță de TIR, a comentat: "Victoria SD Schreuder eu plâng de bucurie. Știu ce ai simțit! Am simțit și eu, este angelic."

Povestea gestului făcut de Victoria a strâns sute de comentarii, toate fiind de recunoștință, pline de emoție și mulțumire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Șoferi de TIR blocați în parcări, în Olanda, Victoria, o româncă inimoasă, le-a dus pachete: "Plâng de bucurie"