Antena Meniu Search
x

Şoferul român de TIR care şi-a ucis un coleg în parcare, mărturisire cumplită: "Un litru jumate!"

Şoferul român de TIR care şi-a ucis un coleg în parcare, mărturisire cumplită, chiar înainte să îşi afle sentinţa. "Un litru jumate!", a spus el în faţa judecătorului care ar putea să îl condamne la pedeapsa maximă de 5 ani de închisoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.12.2019, 15:17

Şoferul român de TIR care şi-a ucis un coleg în parcare, mărurisire cumplită: "Un litru jumate!"
Ion Gavriliţă, victima şoferului român, a murit pe loc, înjunghiat, lăsând o soţie văduvă şi două fetiţe orfane de tată - Facebook

Şoferul român de TIR care şi-a ucis un coleg în parcare, mărturisire cumplită, chiar înainte să îşi afle sentinţa. "Un litru jumate!", a spus el în faţa judecătorului care ar putea să îl condamne la pedeapsa maximă de 5 ani de închisoare.

OFICIAL: Se dublează alocațiile copiilor! Care e prima lună cu bani mai mulți

Un șofer de camion român în vârstă de 47 de ani riscă de 5 ani de închisoare pentru înjunghierea mortală a unui coleg moldovean, într-o parcare din portul Anvers. El este urmărit penal pentru loviri deliberate, soldate cu moartea neintenționată. 

Pârâtul Sirghi M., nu-și mai poate aminti nimic din faptele pentru care e acuzat. Băuse un litru și jumătate de votcă, dar nu crede că el a comis crima, scrie hln.be.

Pe acelaşi subiect

Sirghi M. și-a petrecut pauza de odihnă pe 29 septembrie 2018 la parcarea Goordijk în portul Anvers, împreună cu alţi camionagii din Europa de Est. Au făcut grătar, au dt muzica tare, au băut mult. În jurul orei 22:00 atmosfera s-a schimbat și a avut loc un incident violent între câțiva şoferi români și moldoveni. 

Victima Ion Gavriliţă (31 de ani) a fost înjunghiat cu un cuțit, adânc în piept, o înjunghiere în partea stângă și o tăietură în palmă. Bărbatul a murit pe loc.

Mai mulți participanți l-au identificat pe inculpat ca făptuitor. El i-ar fi spus unuia dintre ei că victima "a primit ceea ce merita" și "ce dacă a murit". Sirghi M. nu-și poate aminti acea conversație. Băuse un litru și jumătate de votcă, dar nu crede că a înjunghiat pe cineva. El însuși fusese bătut și își pierduse cunoștința.

"Nu există imagini cu camera video, a faptelor. Niciun ADN de la clientul meu nu a fost găsit pe cuțit sau pe victimă și nu există martori reali ai faptelor. Participanții au auzit într-o discuţie că Sirghi M. ar fi făcut-o, dar nu este suficient.", a argumentat avocatul său, care a cerut achitarea românului.

Pedeapsa maximă este de 5 ani de închisoare. Văduva victimei a devenit parte civilă și solicită despăgubiri pentru ea și pentru fiicele ei.

Hotărârea va fi dată de judecător pe 8 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Şoferul român de TIR care şi-a ucis un coleg în parcare, mărturisire cumplită: "Un litru jumate!"