Antena Meniu Search
x

Foto Şoigu vrea ca Rusia să folosească arme noi şi îmbunătăţite în războiul din Ucraina: "Este necesar să continuăm modernizarea"

Ministrul apărării rus, Serghei Şoigu, a afirmat miercuri că forţele armate ar trebui să folosească sisteme de armamente noi, avansate, în conflictul din Ucraina, transmite Reuters, citat de Agerpres. Şoigu, unul dintre aliaţii cei mai apropiaţi ai preşedintelui Vladimir Putin, a menţionat că vrea să discute cu generalii noi căi de îmbunătăţire a atacurilor de artilerie şi cu rachete.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 18:46

Şoigu vrea ca Rusia să folosească sisteme de armament noi în războiul din Ucraina: "Este necesar să continuăm modernizarea"
Şoigu vrea ca Rusia să folosească sisteme de armament noi în războiul din Ucraina: "Este necesar să continuăm modernizarea" - Profimedia Images

"Este necesar să continuăm modernizarea şi crearea de sisteme promiţătoare, cu utilizarea lor ulterioară în timpul operaţiunii militare speciale", a spus Şoigu, într-o reuniune cu generali de rang înalt la Ministerul Apărării.

Serghei Şoigu, unul dintre aliaţii cei mai apropiaţi ai preşedintelui Vladimir Putin, nu a specificat ce arme avansate ar trebui utilizate, dar a menţionat că vrea să discute cu generalii noi căi de îmbunătăţire a atacurilor de artilerie şi cu rachete.

Apărarea Rusiei este îmbunătăţită prin rachete cu rază lungă

"Noi modalităţi de folosire a lor în luptă sunt în curs de testare", a spus Şogu, fără a da detalii.

El a afirmat că, în Ucraina, apărarea este îmbunătăţită prin folosirea unor sisteme de rachete cu rază lungă precum Tornado-S sau sisteme de artilerie de mare putere Malka.

"Aceasta face posibil să fie lovite eficient sisteme străine de rachete şi de artilerie", a spus el, conform imaginilor transmise de televiziunea de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Şoigu vrea ca Rusia să folosească arme noi şi îmbunătăţite în războiul din Ucraina: "Este necesar să continuăm modernizarea"