Antena Meniu Search
x

Sora fostului președinte american George H.W. Bush a murit la 94 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de Covid

Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 94 de ani. Aceasta a murit într-un centru rezidenţial din Concord Massachusetts, din cauza unor complicaţii provocate de coronavirus. Fiul ei a declarat că şi-a internat mama într-un spital, după ce a fost depistată pozitiv la sfârşitul lunii decembrie.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.01.2021, 11:22

Nancy Bush Ellis a murit la vârsta de 94 de ani
Sora fostului președinte american George H.W. Bush a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid - Profimedia Images
  • Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, a murit
  • Aceasta fusese infectată cu coronavirus

Sora fostului preşedinte George H.W. Bush, Nancy Bush Ellis, a murit duminică, la vârsta de 94 de ani, a confirmat fundaţia George şi Barbara Bush.

''Suntem trişti să împărtăşim că iubita soră a preşedintelui Bush, Nancy Bush Ellis, a încetat din viaţă. Condoleanţele şi rugăciunile noastre sunt cu familiile Ellis şi Bush, în timp ce ne amintim de o femeie remarcabilă care a adus lumii bucurie şi lumină'', a fost mesajul fundaţiei.

Bush Ellis a murit într-un centru rezidenţial din Concord Massachusetts, din cauza unor complicaţii provocate de coronavirus, a informat mediafax.ro, citând surse The New York Times.

Ea a fost internată în spital cu COVID-19 la sfârşitul lunii decembrie, având atunci febră.

Activă în politică

Ellis Bush a fost un activist de mediu cunoscut, care a donat pentru cauze şi organizaţii progresiste, făcând campanie în mai multe rânduri pentru fratele ei şi pentru fiii acestuia, George W. Bush şi Jeb Bush. Aceasta a încercat totodată să îi convingă pe americani cât de important este să votezi. 

George Herbert Walker Bush a fost cel de-al 41-lea preşedinte al SUA. Fostul şef de stat a murit tot la vârsta de 94 de ani, fiind cel mai longeviv fost lider american

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Sora fostului președinte american George H.W. Bush a murit la 94 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de Covid