Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Spintecătorul de la Hollywood", criminalul în serie care a ucis-o pe iubita lui Ashton Kutcher, în 2001, a fost condamnat la moarte

Criminalul în serie Michael Gargiulo, zis şi "Spintecătorul de la Hollywood", a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două femei, între care şi Ashley Ellerin, în 2001. Pe atunci, tânăra de 22 de ani era iubita actorului Ashton Kutcher.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.07.2021, 12:21

Michael Gargiulo şi-a auzit sentinţa de condamnare la moarte, vineri, la Los Angeles, moment în care rudele victimelor au început să plângă, scrie BBC News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ashley Ellerin a fost omorâtă în februarie 2001, fiind înjunghiată de 47 de ori, în timp ce Maria Bruno, de 32 de ani, a fost ucisă patru ani mai târziu, în 2005. Ambele tinere au sfârşit în casele lor din California. Gargiulo a fost prins după ce o altă potențială victimă, Michelle Murphy, în vârstă de 26 de ani, a fost atacată, dar a reuşit să scape. Individul a fugit, însă a lăsat urme de sânge la locul agresiunii, permițând polițiștilor să-l găsească.

Pe acelaşi subiect

Michael Gargiulo a fost condamnat pentru două acuzații de crimă și una pentru tentativă de omor în 2019, dar continuă să insiste că este nevinovat. Acum este așteptat să fie judecat în Illinois, unde va trebui să răspundă pentru o acuzație separată de crimă. Este vorba despre uciderea unei femei de 18 ani, în anul 1993. 

Criminalul în serie care a ucis-o pe iubita lui Ashton Kutcher a fost condamnat la moarte

Profimedia

Iubita lui Ashton Kutcher a fost înjunghiată de 47 de ori

Crimele din California au atras atenția opiniei publice din toată lumea, deoarce una dintre victime, Ashley Ellerin, era iubita Ashton Kutcher şi urma să se întâlnească cu actorul în noaptea în care a fost ucisă. În timpul procesului, Kutcher a declarat că, în acea noapte, a bătut la ușa casei lui Ellerin din Hollywood.

Criminalul în serie care a ucis-o pe iubita lui Ashton Kutcher a fost condamnat la moarte

Profimedia

Văzând că tânăra nu răspunde, actorul s-a uitat în fereastră și a văzut pe podea ceea ce el a crezut că sunt pete de vin. Un coleg de cameră a găsit-o pe Ellerin moartă a doua zi. Fusese înjunghiată de 47 de ori.

Criminalul în serie care a ucis-o pe iubita lui Ashton Kutcher a fost condamnat la moarte

Profimedia

Pe Maria Bruno, o mamă a patru copii, Gargiulo a ucis-o în decembrie 2005. Era vecină cu criminalul, care a "măcelărit-o" cu un cuțit în timp ce dormea, susțin procurorii.

În ciuda sentinței de condamnare la moarte, jurnaliștii de la BBC susțin că ar putea trece o vreme până când Gargiulo va fi omorât. Ultima execuție în California a fost în 2006, practica fiind interzisă din 2019, sub guvernatorul democratic Gavin Newsom.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Spintecătorul de la Hollywood", criminalul în serie care a ucis-o pe iubita lui Ashton Kutcher, în 2001, a fost condamnat la moarte