Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Tinere ucise pe câmp, strivite de o combină agricolă în lanul de porumb. Una dintre fete a apucat să sune după ajutor, în Italia

Italia este în stare de şoc, după ce două tinere de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte într-un lan de porumb, pe un câmp aflat la periferia oraşului Milano. Cele două fete au fost strivite de o combină agricolă, șoferul utilajului fiind acum cercetat pentru omor.

De Veronica Micu la 09.07.2021, 09:41

"Sunt șocat de cele întâmplate. Nu am observat nimic", a declarat Andrea P., tractoristul de 28 de ani anchetat pentru omor, după ce carabinierii au descoperit, sâmbătă seară, cadavrele a două tinere, zdrobite pe un câmp din San Giuliano Milanese, în apropiere de Locate Triulzi. 

Citește și:

Cu o zi înainte, vineri dimineață mai precis, tractoristul și-a condus utilajul agricol prin lanul de porumb, înalt de câțiva metri, ca să împrăștie insecticid. Le-a lovit cu tractorul pe Hanan Nekhla, în vârstă de 32 de ani, și pe Sara El Jaafari, de 28 de ani, două tinere marocane, ale căror trupuri neînsuflețite au fost găsite o zi mai târziu, printre lanurile de porumb.

Citeşte și: Rezultatul autopsiei celor două tinere ucise în lanul de porumb, pe un câmp din Italia. Hanan a murit pe loc, Sara a agonizat ore

Pe acelaşi subiect

Înainte să-și dea ultima suflare, Sara a reușit să pună mâna pe telefon și să sune la 112. "Sunt rănită, iar prietena mea a murit", a îngăimat tânăra în limba arabă, care mai apoi le-a explicat plițiștilor că ea și prietena eu au fost lovite de o combină agricolă pe un câmp din San Giuliano Milanese. Potrivit publicației ilfattoquotidiano.it, după ce un interpret a tradus cuvintele tinerei, carabinierii au demarat operațiunile de căutare.

Ce căutau cele două tinere în lanul de porumb de la periferia oraşului Milano

Povestea din spatele morții sângeroase a celor două tinere, printre lanurile de porumb, rămâne încă un mister nerezolvat. Conform La Stampa, atenția anchetatorilor se concentrează pe două telefoane mobile găsite lângă cele două cadavre, altele decât mobilele fetelor, fapt ce ar putea putea confirma prezența altor persoane înainte sau chiar în momentul producerii tragediei.

Familiile celor două tinere sunt convinse că ele au mers pe câmpul respectiv cu doi prieteni. "Vrem să știm unde sunt cei doi prieteni cu care au plecat Hanan și Sara joi seara", spune revoltat verișorul lui Hanan Meryem. Poate că le-ar fi putut ajuta. În loc să le abandoneze pe câmp, le-ar fi putut salva, este de părere bărbatul. 

Carabinierii din Milano continuă cercetările în acest caz.

Oamenii legii trebuie să stabilească dacă, într-adevăr, este posibil ca șoferul de 28 de ani să nu le fi observat din cabină pe fete. De asemenea, ei verifică toate imaginile surprinse de camerele de supraghere din zonă, dar și telefoanele mobile găsite la locul tragediei, pentru a afla dacă împreună cu tinerele au mai fost și alte persoane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tinere ucise pe câmp, strivite de o combină agricolă în lanul de porumb. Una dintre fete a apucat să sune după ajutor, în Italia