Antena Meniu Search
x

Video Starea de sănătăte a cântăreţei Celine Dion, mai gravă decât se credea. Artista are tulburări psihice: aude vocea soţului mort

Starea de sănătăte a cântăreţei Celine Dion este mai gravă decât se credea. Pe lângă boala autoimună de care suferă, artista ar avea şi anumite tulburări psihice. 

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 11:44

sursa foto: Shutterstock Vezi și

Celine Dion are probleme de sănătate mult mai mari decât se ştia până acum. Artista în vârstă de 53 de ani nu suferă doar de o boală autoimună care îi provoacă spasme musculare teribile, ci are şi tulburări psihice. Apropiaţii cântăreţei spun că a dezvoltat un fel de delir paranoic legat de moartea soţului său, a cărui voce susţine că o aude ca un ecou al propriei sale voci.

Celine Dion a declarat familiei că discută în gând şi cu tatăl ei, de asemenea decedat. Acum artista în vârstă de 53 de ani este supravegheată aproape permanent de copii şi de una dintre surorile sale. Însă este convinsă că, în curând, va reveni pe scenă.

Céline Dion a anulat finalul turneului „Courage”

Într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare, Céline Dion şi-a anunţat fanii că din motive de sănătate şi la sfatul medicilor, este nevoită să anuleze finalul turneului nord-american. Aceste concerte ar fi trebuit să aibă loc din 9 martie până în 22 aprilie 2022, începând din Denver şi terminând la Washington. 

Pe acelaşi subiect

„Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei”, a scris starul. „Spectacolele noastre cer multă organizare şi pregătire şi trebuie deci să luăm decizii care ne vor afecta planurile pentru două luni”. 

Dion a cântat deja în 52 de concerte în America de Nord din acest turneu, începând înainte de pandemia de Covid-19.  Cântăreaţa canadiană a amânat şi reluarea rezidenţei în Las Vegas. 

În 2022, primul concert din acest turneu este programat pe 25 mai la Birmingham, Anglia. Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat în contextul pandemiei de Covid-19 pentru 11 iunie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Starea de sănătăte a cântăreţei Celine Dion, mai gravă decât se credea. Artista are tulburări psihice: aude vocea soţului mort