Antena Meniu Search
x

Foto Englez surprins să afle că și-a schimbat numele în Celine Dion, după o beție cruntă. Sora lui s-a înecat cu un sendviș, când a auzit

Un bărbat din Anglia a avut parte de o surpriză uriașă după ce a primit o scrisoare prin care era înștiințat că și-a schimbat numele în Celine Dion. Totul, după o noapte în care a ascultat-o pe celebra artistă și s-a îmbătat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.01.2021, 16:28

un englez și-a schimbat numele în Celine Dion
Celine Dion, care lucrează în industria ospitalității, nu se grăbește să-și schimbe numele - birminghammail.co.uk / Bestimage / DOMINIQUE JACOVIDES / BESTIMAGE
  • Thomas Dodd, acum Celine Dion, a și plătit 89 de lire pentru certificat, la beție

Fan înfocat al cântăreței Celine Dion, bărbatul de 30 de ani a petrecut Crăciunul ascultând-o pe interpreta hit-ului "My heart will go on", cu mult prea mult alcool, așa că ideea de a cere o schimbare de nume i s-a părut perfect normală în acel context.

Surpriza a venit în doar câteva zile, în forma unei scrisori din partea autorităților britanice, prin care era anunțat că solicitarea de schimbare a numelui a fost aprobată. Așa că, practic peste noapte, Thomas Dodd a devenit Celine Dion.

Sora lui "s-a înecat cu un sendviș", cât a aflat

După cum singur recunoaște, mama lui nu a văzut partea amuzantă a situației, iar sora lui chiar "s-a înecat cu un sendviș" atunci când a auzit. Cu toate acestea, fostul Thomas Dodd nu are de gând să-ți schimbe iar numele.

"Sunt puțin obsedat de ea, nu am de gând să mint", a mărturisit el, pentru Birmingham Live.

"În timpul carantinei am urmărit multe concerte live la TV. Cred că am ascultat unul de-al ei și am avut această idee după câteva pahare. Când am venit de la serviciu am găsit o scrisoare mare, albă. Era să leșin în bucătărie când am deschis-o", a mai spus Celine Dion.

Bărbatul a mărturisit că prima lui grijă a fost departamentul de resurse umane de la compania unde lucrează. "Cum să le spun eu că trebuie să îmi schimb semnătura la email?", a povestit el.

"Mă rog să nu mă oprească poliția, ar fi chiar ciudat", a glumit Celine Dion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Englez surprins să afle că și-a schimbat numele în Celine Dion, după o beție cruntă. Sora lui s-a înecat cu un sendviș, când a auzit