Antena Meniu Search
x

Staţiile de metrou din capitala Ucrainei, aglomerate după ce au devenit buncăre improvizate: Oamenii cară provizii

Războiul declanşat în această dimineaţă la prima oră a creat panică în capitala Ucrainei. În momentul în care s-a dat alarma, oamenii au ieşit din case şi s-au îndreptat cu maşinile la ieşirea din oraş. Poliţiştii i-au sfătuit pe oameni să caute adăpost şi să se retragă de pe străzi.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 11:02

Astfel staţiile de metrou din Kiev au devenit buncăre improvizate. Martorii au declarat pentru CNN că oamenii cară alimente, organizaţi în grupuri.

Gările sunt pline, dar nu și trenurile în sine, care încă merg fără probleme. Joi dimineață, au început să apară imagini cu trafic intens în oraș, cu șiruri lungi de mașini care pleacă din Kiev.

Oamenii caută să fugă din Kiev

„În timp ce auzim acele sirene (de raid aerian), vă puteți imagina cât de panicați sunt oamenii din acest oraș, treziti din pat de aceste explozii care au avut loc peste tot în jurul nostru. Tot traficul se îndreaptă într-o singură direcție… conducând cât de repede pot spre vest, spre zonele mai sigure, poate spre Polonia, care se află la trei sau patru sau cinci ore de mers cu mașina. Este aproape un flux constant de trafic, locuitorii acestei țări se deplasează spre vest, în direcția opusă a Rusiei”, spune CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Staţiile de metrou din capitala Ucrainei, aglomerate după ce au devenit buncăre improvizate: Oamenii cară provizii