Antena Meniu Search
x

SUA: Un copil in varsta de patru ani a supravietuit miraculos, dupa ce a cazut de la etajul trei

Un copil de patru ani din Statele Unite a supravietuit miraculos dupa ce a cazut de la etajul trei al casei sale. Baiatul s-a aplecat pe fereastra, a alunecat, dar a aterizat in picioare.

Vezi și

Era o zi obisnuita in familia lui Dylan. Mama lui facea curat in casa si a impins o canapea la fereastra. Copilul s-a urcat sa salute vecinii si o clipa de neatentie a fost indeajuns.

“Mama mea curata frigiderul afara si dintr-o data am auzit-o strigand: <Dylan a cazut de la fereastra>”, a declarat mama baiatului. 

A coborat ingrozita, impreuna cu bunica lui Dylan, dar, minune.

Dylan a cazut de la fereastra de la etajul trei, s-a dat peste cap de doua ori si a aterizat pe aceste pietre in picioare. Mama lui crede ca e un miracol ca a supravietuit cazaturii.

Ambulanta a ajuns imediat. Copilul a stat in spital doar 20 de ore. Medicii i-au imobilizat gatul in prima instanta, iar ulterior si-au dat seama ca baietelul nu a patit absolut nimic. Asa ca a fost externat a doua zi

Micul Superman, cum e poreclit acum de cunoscuti, are totusi, un sfat pentru toti copiii: "Sa nu deschida fereastra”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » SUA: Un copil in varsta de patru ani a supravietuit miraculos, dupa ce a cazut de la etajul trei