Antena Meniu Search
x

Video Sudul Statelor Unite a fost devastat de peste 20 de tornade. Cel puțin cinci oameni au murit și mai mulți au fost răniți

Peste 20 de tornade au devastat sudul Statelor Unite. Furia naturii a ucis cel puţin 5 oameni în două localităţi din statul Alabama şi zeci de oameni au fost răniţi. Imagini înfricoşătoare care surprind obiecte "zburând" pe cer, copaci culcaţi la pământ şi case avariate au fost puse în circulaţie pe reţele de socializare. Zeci de case şi maşini au fost distruse complet sau parţial, iar echipele de intervenţie încearcă să recupereze sute de animale fugite de la ferme după ce gardurile au fost dărâmate. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 26.03.2021, 14:45

Vezi și
  • Peste 20 de tornade au lovit sudul Statelor Unite
  • Cel puţin cinci persoane au decedat

Sunt clipele de coşmar prin care au trecut doi bărbaţi aflaţi în drum spre adăpostul din subsolul casei unuia dintre ei. Cu mai puţin de jumătate de kilometru înainte de a ajunge la destinaţie, duba lor a fost la un pas să fie lovită în plin de tornadă.

''Dumnezeule! Mi-a stat inima-n loc.''

Din nefericire, nu toată lumea a fost la fel de norocoasă. Cele 14 tornade formate în statul Alabama au ucis cinci oameni şi au rănit alte câteva zeci. Rafale puternice de vânt au smuls sute de copaci din rădăcini şi distrus aproape complet mai multe case şi maşini. 

Cel puțin cinci oameni au murit și mai mulți au fost răniți

Pe acelaşi subiect

În statul Alabama au fost cel puţin 60 de case avariate. Pentru mulţi proprietari, faptul că au scăpat cu viaţă este un miracol. 

''Ne-am ascuns în debara şi ne-am pus boluri metalice pe cap şi am auzit tot şi ne-am dat seama că s-a distrus acoperişul.'' 

În Statele Unite sezonul tornadelor a început în această lună odată cu creşterea temperaturilor din Golful Mexic. Frecvenţa acestor fenomene este de aşteptat să scadă în luna iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Sudul Statelor Unite a fost devastat de peste 20 de tornade. Cel puțin cinci oameni au murit și mai mulți au fost răniți