Antena Meniu Search
x

Suflul exploziei din Beirut a spulberat totul în cale, pe o distanță de zeci de kilometri (Video)

Suflul exploziei care a zguduit capitala Libanului s-a simțit la zeci de kilometri distanță de locul tragediei, spulberând geamurile mai multor clădiri din oraş și provocând numeroase victime.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2020, 21:21

Suflul exploziei din Beirut a spulberat totul în cale, pe o distanță de zeci de kilometri
Suflul exploziei din Beirut a spulberat totul în cale, pe o distanță de zeci de kilometri - twitter/camera de supraveghere
  • Clipurile video postate pe Twitter arată un mare nor în formă de ciupercă și pagube însemnate în jur.
  • Guvernatorul Beirutului, Marwan Abboud, susține că distrugerile din capitală sunt „fără precedent” și că a pierdut contactul cu o parte dintre pompierii trimiși inițial să stingă incendiul.

Explozia care a distrus cartierul portului din Beirut (Liban) a omorât zeci de persoane şi a afectat mare parte din Capitală.

Într-un filmuleț postat pe Twitter este surprins momentul în care suflul exploziei lovește un magazin din apropierea portului. Impactul este atât de mare încât ușile sunt smulse din toc, iar interiorul este distrus în câteva secunde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În alte imagini se vede cum persoanele care filmează flăcările din port sunt împinse la pământ de puterea degajată de explozie.

Guvernatorul Beirutului, Marwan Abboud, susține că distrugerile din capitală sunt „fără precedent” și că a pierdut contactul cu o parte dintre pompierii trimiși inițial să stingă incendiul.

Un oficial de Securitate le-a spus jurnaliștilor că „materialele extrem de explozive erau confiscate de ceva timp” și că fuseseră depozitate în zona tragediei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Suflul exploziei din Beirut a spulberat totul în cale, pe o distanță de zeci de kilometri (Video)