Antena Meniu Search
x

Tânăr din Colorado, arestat şi amendat cu 250.000 de dolari după ce a urinat în cabina de zbor şi a refuzat să poarte mască

Bărbat arestat, se confruntă cu o amendă de 250.000 de dolari după ce a refuzat să poarte mască, urinând în cabina de zbor în timp ce se presupune că era beat

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.03.2021, 22:02

Alaska Airlines
Tânărul a urinat în cabina de zbor şi a refuzat să poarte mască - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un bărbat din Colorado este acuzat că a întrerupt un zbor al Alaska Airlines de la Seattle la Denver, refuzând să poarte masca de protecţie, apoi s-a ridicat în timpul zborului şi a urinat în cabină. A fost arestat, riscând până la 20 de ani de închisoare şi amendat cu 250.000 de dolari.

FBI l-a arestat pe Landon Grier, în vârstă de 24 de ani, din Canon City, pe 9 martie, după ce avionul în care a tulburat liniştea pasaherilor a aterizat, potrivit unei declarații depuse la Curtea Districtuală SUA din Denver.

Tânărul de 24 de ani băuse înainte să urce în avion

Declarația agentului special al FBI, Martin Daniell III, care i-a intervievat pe Grier și pe ceilalţi membrii echipajului, a declarat că tânărul părea că doarme, dar apoi l-a atăcat pe un însoţitor care-i ceruse în mod repetat să poarte masca de protecţie, aşa cum cere Administrația Federală a Aviației.

Un pasager a chemat ulterior însoţitorii de bord pentru a-l reclama pentru că urina în zona scaunelor, a menţionat agentul Daniell. Grier i-a spus că băuse mai multe beri şi „câteva shoturi” înainte de a urca la bordul aeronavei, apoi a adormit, dar a fost trezit de însoţitorii de zbor care i-au spus că urinează pe el, potrivit Fox 5 DC.

„A declarat că nu-și amintește să fi lovit însoțitoarea de bord și nu știa că urinează”, a spus Daniell.

Grier a apărut în fața instanței joi. Un avocat public federal a fost numit să-l reprezinte. El a fost eliberat cu o cauţiune de 10.000 de dolari, următoarea înfățișare judecătorească fiind stabilită pe 26 martie. Avocatul său nu a dorit să facă niciun comentariu public în legătură cu întreaga situaţie.

"Nu vom tolera nicio perturbare la bordul aeronavei noastre sau la oricare dintre aeroporturile pe care le deservim" a declarat compania Alaska Airlines, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânăr din Colorado, arestat şi amendat cu 250.000 de dolari după ce a urinat în cabina de zbor şi a refuzat să poarte mască