Antena Meniu Search
x

O tânără a fost bătută şi tunsă zero de soţul ei, pentru că a refuzat să danseze pentru prietenii lui

Asma Aziz, 22 de ani, din Lahore, Pakistan, a devenit fără să vrea vedetă internaţională, după ce soţul ei şi prietenii acestuia au bătut-o şi torturat-o pentru că a refuzat să le danseze, iar poliţiştii care ar fi trebuit să o ajute i-au cerut mită.

de Redactia Observator

la 28.03.2019, 19:48

O tânără a fost bătută şi tunsă zero de soţul ei, pentru că a refuzat să danseze pentru prietenii lui. Asma Aziz are 22 de ani şi a devenit fără să vrea vedetă internaţională, după ce soţul ei şi prietenii acestuia au bătut-o şi torturat-o.  Poliţiştii care ar fi trebuit să o ajute i-au cerut şpagă.

Bărbatul, identificat de autorităţile din Pakistan drept Mian Faisal, şi-a invitat prietenii la o băută. Încins de aburii alcool-ului, Mian a căutat să-şi amuze prietenii şi a încercat să-şi facă soţia să danseze pentru ei.

Asma a refuzat, moment în care soţul ei şi-a pierdut cumpătul. A lovit-o de mai multe ori şi a tuns-o la zero, după ce prietenii lui au reuşit să o imobilizeze pe Asma la pământ.

Pe acelaşi subiect

Conform Mirror, Mian chiar a vrut să-i dea foc soţiei sale şi a ameninţat-o că o va strânge de gât. Femeia a scăpat cu greu din ghiarele agresorilor, dar coşmarul era departe de a se fi terminat.

Tânăra bătută şi tunsă de soţ a chemat poliţiştii, care i-au cerut şpagă

A reuşit să fugă până la cea mai apropiată secţie de poliţie şi a cerut ajutor, însă oamenii legii s-au dovedit a fi ignoraţi. Ba chiar i-au spus femeii că va trebui să-i plătească dacă vrea ajutorul lor.

Tânăra soţie are 22 de ani

Asma şi-a obţinut dreptatea abia după ce a postat un filmuleţ pe internet. Cazul ei a devenit extrem de discutat la nivel internaţional. În cele din urmă, soţul femeii şi unul dintre prietenii acestuia au fost reţinuţi, iar autorităţile de la cel mai înalt nivel au solicitat că femeia să fie protejată, dar şi executarea unei anchete vizavi de comportamentul poliţiştilor.

În clipul care a făcut înconjurul lumii, Asma a povestit, printre lacrimi, că comportamentul lui Mian s-a modificat brusc după ce cei doi s-au căsătorit. De asemenea, femeia a precizat că nu era prima dată când Mian a dezvoltat un comportament abuziv asupra ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O tânără a fost bătută şi tunsă zero de soţul ei, pentru că a refuzat să danseze pentru prietenii lui