Antena Meniu Search
x

Tânără moartă de Covid-19 la bordul unui avion. Femeia s-a sufocat după ce a urcat în aeronavă [Video]

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Texas, a murit din cauza Covid-19 la bordul unui avion care se pregătea să decoleze. Decesul s-a produs la sfârșitul lunii iulie, însă autoritățile din Dallas au fost informate abia acum de faptul că femeia era infectată cu noul coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2020, 14:32

O tânără a murit de Covid-19 la bordul unui avion, pe o pistă de decolare în Arizona
Tânără moartă de Covid-19 la bordul unui avion. Femeia s-a sufocat când a urcat în aeronavă - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • Femeia a murit în timp ce avionul se afla încă pe pista din Arizona.
  • Ea avea comorbidități care dau un risc ridicat de complicații la COVID-19.

Potrivit NBC News, tânăra a început să acuze probleme respiratorii după ce s-a urcat în avion.

"A devenit dificil pentru ea să respire și au încercat să îi administreze oxigen. Nu a funcționat. Ea a murit pe pista de decolare din Arizona", a declarat judecătorul Judle Clay Jenkins.

Potrivit unui comunicat remis de autoritățile din Dallas, femeia avea și alte probleme de sănătate, însă nu au fost oferite detalii suplimentare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moartea tinerei din cauza Covid, confirmată după luni de zile

Decesul tinerei în vârstă de 30 de ani, originară din Garland, Texas, a fost făcut public duminică.

Tot atunci, autoritățile au anunțat 554 de noi cazuri confirmate de Covid-19 în Dallas.

Peste 8,2 milioane de infectări au fost raportate la nivel național începând de marți după-amiază, potrivit datelor Universității Johns Hopkins, și peste 220.000 de persoane testate pozitiv au murit.

Moartea tinerei vine într-un moment în care tot mai mulți americani par să se simtă în siguranță în timpul zborurilor, scrie CNN.

Pe de altă parte, dacă unele studii publicate recent arată că noul coronavirus se poate răspândi în avione, Departamentului american al Apărării susține că sistemele de ventilație ale avioanelor filtrează aerul eficient și elimină particule care ar putea transmite viruși.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânără moartă de Covid-19 la bordul unui avion. Femeia s-a sufocat după ce a urcat în aeronavă [Video]