Meniu
Search
x

Tânără moartă de Covid-19 la bordul unui avion. Femeia s-a sufocat după ce a urcat în aeronavă [Video]

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Texas, a murit din cauza Covid-19 la bordul unui avion care se pregătea să decoleze. Decesul s-a produs la sfârșitul lunii iulie, însă autoritățile din Dallas au fost informate abia acum de faptul că femeia era infectată cu noul coronavirus.

De Veronica Micu la 21.10.2020, 14:32
  • Femeia a murit în timp ce avionul se afla încă pe pista din Arizona.
  • Ea avea comorbidități care dau un risc ridicat de complicații la COVID-19.

Potrivit NBC News, tânăra a început să acuze probleme respiratorii după ce s-a urcat în avion.

"A devenit dificil pentru ea să respire și au încercat să îi administreze oxigen. Nu a funcționat. Ea a murit pe pista de decolare din Arizona", a declarat judecătorul Judle Clay Jenkins.

Potrivit unui comunicat remis de autoritățile din Dallas, femeia avea și alte probleme de sănătate, însă nu au fost oferite detalii suplimentare.

Moartea tinerei din cauza Covid, confirmată după luni de zile

Decesul tinerei în vârstă de 30 de ani, originară din Garland, Texas, a fost făcut public duminică.

Tot atunci, autoritățile au anunțat 554 de noi cazuri confirmate de Covid-19 în Dallas.

Peste 8,2 milioane de infectări au fost raportate la nivel național începând de marți după-amiază, potrivit datelor Universității Johns Hopkins, și peste 220.000 de persoane testate pozitiv au murit.

Moartea tinerei vine într-un moment în care tot mai mulți americani par să se simtă în siguranță în timpul zborurilor, scrie CNN.

Pe de altă parte, dacă unele studii publicate recent arată că noul coronavirus se poate răspândi în avione, Departamentului american al Apărării susține că sistemele de ventilație ale avioanelor filtrează aerul eficient și elimină particule care ar putea transmite viruși.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tânără moartă de Covid-19 la bordul unui avion. Femeia s-a sufocat după ce a urcat în aeronavă [Video]

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"