Antena Meniu Search
x

Mărturia dureroasă a tatălui Mariei, fetiţa omorâtă de frate în Cipru: 'Mi-am pierdut ambii copii'

Tatăl Mariei, fetiţa omorâtă de propriul frate în Cipru, a vorbit cu jurnaliştii ciprioţi, cu ochii în lacrimi, şi a povestit momentele dramatice de când şi-a găsit fiica plină de sânge.

Tatăl Mariei, fetiţa omorâtă de propriul frate în Cipru, a vorbit cu jurnaliştii ciprioţi, cu ochii în lacrimi, şi a povestit momentele dramatice de când şi-a găsit fiica plină de sânge.

Tragedia s-a produs marţi după-amiază, 6 noiembrie 2018, în jurul orei 16.30. Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a întors de la muncă şi şi-a găsit fiica plină de sânge în curte.

Maria, fetiţa care urma să împlinească 9 ani peste numai câteva zile, a fost înjunghiată de 15 ori de fratele ei.

În momentul în care a ajuns acasă, bărbatul a sunat la ambulanţă şi a cerut ajutor. Apoi şi-a luat fiica în braţe şi a dus-o la primul echipaj medical care a ajuns la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, Maria a murit din cauza rănilor foarte grave suferite. Potrivit medicilor legişti, fetiţa a fost înjunghiată mortal de fratele ei, de patru ori.

Alte 11 lovituri de cuţit au fost superficiale.

Maria a fost omorâtă cu sânge rece de propriul frate

Fetiţă româncă, omorâtă cu sânge rece de frate în Cipru

Tatăl celor doi copii, care locuiau într-un cartier din Larnaca, a povestit pentru presa din Cipru, cu ochii în lacrimi, momentele cumplite de când a ajuns acasă.

"Mi-am pierdut ambii copii. Cum voi mai trăi de acum înainte? Cum mai pot trăi?", au fost câteva dintre cuvintele bărbatului de 44 de ani.

Tatăl copiilor este divorţat de mama acestora şi a obţinut custodia celor doi. În timp ce fetiţa, Maria, mergea la şcoală şi era un copil exemplar, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre fratele ei.

Băiatul în vârstă de 13 ani a fost exmatriculat de la şcoala din Larnaca din cauza comportamentului violent.

El se afla în atenţia specialiştilor, însă nimic nu avea să prevestească nenorocirea de marţi.

Băiatul a fost internat într-un centru psihiatric şi, cel mai probabil, nu va răspunde în faţa legii pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mărturia dureroasă a tatălui Mariei, fetiţa omorâtă de frate în Cipru: 'Mi-am pierdut ambii copii'