Antena Meniu Search
x

Video Tentativă de asasinat filmată: Cu pistolul la cap, vicepreşedintele Argentinei a fost la un pas de moarte. Bărbatul a apăsat pe trăgaci

Un bărbat a îndreptat un pistol spre capul vicepreședintelui Argentinei, într-o "tentativă de asasinat", potrivit Sky News. Cristina Fernandez de Kirchner a scăpat cu viaţă, deşi trăgaciul a fost apăsat. Arma pur şi simplu nu s-a declanşat, spune președintele Argentinei.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 12:52

Vezi și

Cristina Fernandez de Kirchner a fost amenințată în fața casei sale din Buenos Aires, dar nu a fost rănită și nu s-au tras focuri de armă, au anunțat autoritățile. Ulterior, președintele Argentinei a spus că bărbatul a apăsat pe trăgaci, dar arma nu s-a declanșat.

Tentativă de asasinat filmată. Un bărbat a fost arestat

O înregistrare video de la fața locului, difuzată de canalele locale de televiziune, o arată pe Fernández ieșind din mașina ei. Ea este înconjurată de susținători, iar apoi din mulțime apare un bărbat care întinde mâna în care se pare că ține un pistol. Potrivit Mediafax, sute de protestatari s-au adunat în ultimele zile pentru a o susține pe fosta președintă, care se află în mijlocul unui proces de corupție. Un bărbat a fost arestat în apropiere, iar o armă a fost găsită la câțiva metri de locul faptei, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Conform primelor informații, arma era încărcată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tentativă de asasinat filmată: Cu pistolul la cap, vicepreşedintele Argentinei a fost la un pas de moarte. Bărbatul a apăsat pe trăgaci